Kristina Kovač i Kiki Lesendrić: Nesuglasice u "X Factoru"

Kristina Kovač i Kiki Lesendrić: Nesuglasice u "X Factoru"

Autor: | 22/11/2013

0

Novi sukob mišljenja: u “X Faktoru” strasti se ne stišavaju. U poslednjoj audicionoj epizodi koja je na programu u utorak, 21:15 na TV "Pink", došlo je sukoba između Kristine Kovač i Kikija Lesendrića. Poznato je da su ovo dvoje sudija do sada imali korektan odnos, ali novi promo video pokazuje njihov prvi sukob.
Kiki u jednom trenutku koleginicu naziva "teta sa metlom", međutim Kristina mu nije ostala dužna u toku emisije, te je na njegov komentar da je takmičarka grešila i da treba da poradi na vokalu, oštro i "bez dlake na jeziku" rekla:
- Kolega, mislim da Vaša upala uha ostavlja ozbiljne posledice po Vaš sluh i brinem se za Vas.
Potom je ova članica žirija odlučno dala svoje mišljenje:
- Što se mene tiče ja sam prisustvovala pojavi još jednog svetskog glasa u X faktoru!
Međutim, tu nije kraj. Pošto je posle svih komentara sudija došao red i na glasanje, Lesendrić je, ipak, devojci dao prolaz, što je isprovociralo Željka Joksimovića. Nakon što je čuo Kikijev pozitivan odgovor, Joksimović se u čudu, misleći na Kristinin uticaj na poznatog rokera, obratio Kikiju, ali kroz osmeh:
- Ubedila te? Pa ne mogu da verujem!
Nova epizoda "X Faktora" je na programu u utorak uveče na tv Pink, a odmah nakon centralne emisije gledaoci će moći da vide i novu epizodu emisije "X Star".

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin