Željko Joksimović i Kristina Kovač: Sukob na društvenim mrežama

Željko Joksimović i Kristina Kovač: Sukob na društvenim mrežama

Autor: | 13/12/2013

0

Izgleda da je pred nama više nego interesantan period kada je u pitanje takmičenje X factor. Naime, Kristina Kovač je nedavno takmičaru iz Makedonije Danielu Kajmakoskom napisala na društvenoj mreži Tviter sledeću poruku:
- Da znaš dragi Daniele, to što ti je Željko mentor ne menja moje mišljenje o tebi i ne znači da ću tebe nešto da kritikujem od sad pa nadalje, njega hoću za sve gde bude grešio sa tobom jer sa tobom ne sme da se greši!!!Ljub od K.
Ovo se Joksimoviću nimalo nije dopalo. Pre nekoliko minuta on je na svojim zvaničnim profilima na društvenim mrežama Fejsbuk i Tviter napisao sledeće:
- Žena ovo napiše i ostane živa... Pa, da li je moguće, obraćati se takmičaru rečenicom koja u prevodu znači - dragi Daniele, gde baš da zapadneš ti takav kod njega onakvog, ali ne brini, ja ću držati stvari pod kontrolom i kritikovaću njega neukog, da slučajno ne pogreši u radu sa tobom... Ja mogu da poželim Danijelu i svim kandidatima u mojoj grupi karijeru sličnu mojoj ili bilo koje osobe sa kojom sam radio, a Kristini Kovač da gleda svoja posla i svoju grupu takmičara kako se ne bi desilo da im karijere traju toliko dugo koliko karijera grupe 5.element. Pozdrav svima iz UK.
Podsetimo, Kristina je bila idejni tvorac pop grupe Peti element koja se nije dugo zadržala na sceni. Ako je neko do sada sumnjao u to da se Kristina i Željko ni najmanje ne mirišu, sada je to više nego očigledno.

Autor: Life Content

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin

Najnovije vesti