Ognjen Amidžić: Sin je dao smisao mom životu

Ognjen Amidžić: Sin je dao smisao mom životu

04/12/2013

0


Voditelj televizije Pink Ognjen Amidžić i njegova supruga, manekenka Danijela Dimitrovska Amidžić, u petak su postali roditelji dečaka Matije. Srećni tata sinoć je na jednom novobeogradskom splavu, gde je s najbližim prijateljima i saradnicima proslavio rođenje prvog deteta.

- Još nisam svestan toga da sam postao otac. Najvažnije mi je da su mama i beba dobro. Sin je na porođaju dobio ocenu deset - kaže Amidžić i dodaje:
- Nema lepšeg osećaja. Beba je dala smisao mom životu. Voleo bih da imamo petoro dece, da budem realan - troje, a sigurno dvoje.

Među prvima je stigla Aleksandra Jeftanović, a nešto kasnije došli su Marko Kon u pratnji supruge Milice, Mladen Mijatović, Niggor, Tamara Paunović i Ana Pendić. Po starom srpskom običaju, košulju novopečenom ocu cepali su svi pri čestitanju.

- Iskreno sam se nadao da će beba ličiti na mamu, ali mislim da je više na mene. Rano je govoriti da li ima veliki nos. Ima moje grimase. Danijela kaže da sam isti ja. Pubertet je preloman. Nema brkove, ali ima kosicu - u svom stilu priča voditelj, koji otkriva da su njegovi predlozi za ime deteta u startu otpali.

- Mama je dala ime sinu, a ja ću jednog dana dati drugom detetu i, ako bog da, ćerki. Rano je pričati o tome - rekao je novopečeni tata. Proslavi su prisustvovali i Ognjenovi prijatelji iz Šapca. Za dobar štimung bili su zaduženi Ćemo i Ivana Bojanović, a i veseli tata se latio mikrofona. Žurka je potrajala do ranih jutarnjih časova.

Izvor: Kurir
Foto: Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još