Emina Jahović: Svojim kandidatima u X Faktoru iznajmila vilu na Dedinju

Emina Jahović: Svojim kandidatima u X Faktoru iznajmila vilu na Dedinju

13/01/2014

0


Haris Ćato, Aleksa Perović i Lukijan Ivanović ne žive više u hostelu sa ostalim učesnicima finala "X faktora". Kako Kurir saznaje, njihov mentor u ovom takmičenju Emina Jahović odlučila je da ih izoluje od drugih kandidata u poseban smeštaj, pa je tokom prošle sedmice za svoje štićenike iznajmila ceo sprat luksuzne kuće na Dedinju.
- Emina je odlučila da Aleksi, Harisu i Lukijanu priušti smeštaj kakav imaju mnogo svetske zvezde. Iznajmila je jednu vilu, u kojoj će moći da imaju mir i mogućnost da se kvalitetno pripremaju za nastup - kaže izvor Kurira blizak popularnoj pevačici i dodaje:
- Ona se prema svojim štićenicima odnosi kao majka. Čuje s njima telefonom po nekoliko puta na dan, a svakom je već kupila po poklon.
Trojica najmlađih učesnika šou-programa u novom smeštaju se baškare već nekoliko dana, a Lukijan je juče u novoj kući proslavio 21. rođendan.
Ni Daniel Kajmakovski ne živi sa ostalim takmičarima u „X faktoru“. Posle ispadanja Mladena Lukića, njegov mentor Željko Joksimović odlučio je da ga prebaci u hotel kako bi se u miru spremao za nastup. On je preuzeo potpuno brigu o makedonskom pevaču, pa tako i plaćanje smeštaja.
Finalisti najgledanijeg pevačkog šoua „X faktor“ pravoslavnu Novu godinu dočekaće večeras u Novom Sadu, i to pevajući sa Željkom Joksimovićem, Natašom Bekvalac, Jelenom Tomašević i Nikolom Rokvićem.

izvor: Kurir

Komentari (0)

Loading
Tamara hellomagazin

Najnovije vesti