Emina Jahović: Ilma Karahmet je vokal u rangu Selin Dion

Emina Jahović: Ilma Karahmet je vokal u rangu Selin Dion

25/03/2014

0


Nakon završetka finala "X Faktora", pevačica Emina Jahović odgovarala je na pitanja o samom takmičenju, ali je novinare najviše interesovao njen odnos sa bivšom učesnicom, Ilmom Karahmet.

Naime, Ilma je nedavno bila u žiži medijske pažnje zbog sukoba sa pevačicom i članicom žirija X Faktora, Eminom Jahović, a sada su novinari imali prilike da poslednji put postave pitanja Emini i stave tačku na sve spekulacije o njihovom odnosu.

- Ja se slažem da su Ilma i Daniel jednako kvalitetni vokali i da ona je bukvalno u rangu sa svetskim zvezdama kao što su Selin Dion, Vitni Hjuston i tako dalje. Ali mislim da ona sa svojih trinaest godina treba da raste sa svojim vršnjacima i da emotivno sazri kako bi podnela... Ovaj posao nije na žalost samo ovo što vidimo ovde, ovaj sjaj i konfete. Iza ovog posla postoje mnoge velike odgovornosti: mora da se obezbede materijalne mogućnosti i da se obezbedi tim stabilnih ljudi. Mi smo se za ovu decu brinuli i borili. Profesionalci smo u ovom poslu, znamo šta radimo i čime se bavimo. Oni će sada biti prepušteni sebi samima i njima će biti jako teško da nastave svoju karijeru. Ali ukoliko mi se Ilma bude obratila, naravno da ću biti tu, kao i za sve - rekla je Emina.

Na pitanja da li je presurovo ovo što se desilo Ilmi odgovorila je potvrdno dodavši da bi trebalo da bude zabranjeno da se takmiče učesnici mlađi od šesnaest godina.

- Da sam se ja pitala ja bih rekla šesnaest plus, zato što mislim da sa šesnaest godina već možeš da emotivno podneseš neke stvari, a sa trinaest može se desiti da se sruše snovi i da se stvore neki problemi i kasnije. Međutim, ja nisam odgovorna za te odluke, ja sam član žirija, koji radi svoj posao i imam prava na svoje mišljenje, a producija je ta koja određuje pravila. Kao i takmičari i mi smo izabrani i mi imamo svoj zadatak - izjavila je Emina, rekavši i da je veoma ponosna na Lukijana, koji će vrlo uskoro objaviti svoju novu pesmu.

Izvor: Story

Komentari (0)

Loading
Tamara hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti