Aleksa Perović: Emina Jahović je jedna od najdivnijih osoba koje sam imao priliku da upoznam

Aleksa Perović: Emina Jahović je jedna od najdivnijih osoba koje sam imao priliku da upoznam

Autor: | 15/03/2014

0


Devetnaestogodišnji učesnik takmičenja „X faktor“ Aleksa Perović, čije je učešće nedavno okončano, od najmlađih dana zavoleo je muziku uz oca koji se amaterski bavio pevanjem. Zahvaljujući dobrom plasmanu, atraktivni mladić, koji je za kratko vreme postao miljenik mladih devojaka, počeo je da otvaruje svoje snove, a cilj mu je da zahvaljujući muzici porodici obezbedi lagodniji život.
- Kada sam se prijavio za takmičenje „X faktor“, cilj mi je bio samo da prođem glavnu audiciju, Kada sam u tome uspeo, moje ambicije su, korak po korak, postajale sve veće. Zadovoljan sam plasmanom i postigao sam više od početnih očekivanja. Stekao sam mnogo prijatelja i uspostavio odlične kontakte koji će mi, nadam se, biti od koristi u daljoj karijeri - počinje priču Aleksa, koji kaže da je jako zavoleo svog mentora Eminu Jahović.
- Emina je jedna od najdivnijih osoba koje sam imao priliku da upoznam. Trudila se da nam pomogne u svemu, čak nam je pronašla i stan u kome smo živeli. Nadam se da ćemo ostati u kontaktu i da ćemo imati priliku da sarađujemo. Haris Ćato, Lukijan Ivanović i ja bili smo odlični drugari, a sa nama se sprijateljio i Danijel Kajmakoski i nikada nismo smatrali da smo jedni drugima konkurencija.
Po završetku muzičkog takmičenja Perović se vratio u rodno Kraljevo, gde planira da završi srednju saobraćajnu školu, a već na jesen vraća se u Beograd, gde će upisati fakultet i nastaviti muzičku karijeru. Simpatični mladić ističe da su njegovi roditelji i starije sestre izuzetno ponosni na njega, jer se, iako svi odlično pevaju, prvi u familiji odvažio da pokaže svoj talenat.
- Moja mama i sestre vrlo lepo pevaju, ali nikada nisu želele da se bave muzikom. Dok sam bio mali, tata se kratko bavio pevanjem i sa bendom nastupao po kafanama, ali nisam imao priliku da ga slušam. Oni su jako srećni što sam ja odlučio da pokažem svoj talenat i što su ljudi prepoznali moje kvalitete - tvrdi ovaj mladić koji se nada da će zahvaljujući muzici imati priliku da svojoj porodici obezbedi dobar životni standard.
- Potičem iz siromašnije porodice. Prošli smo kroz težak period kada je samo mama radila. Moja najstarija sestra uzela je stvar u svoje ruke i našla posao, što nam je poboljšalo uslove života. Voleo bih da mogu da zarađujem od pevanja i da budem u situaciji da roditelje pošaljem na letovanje ili da sestrama mogu da kupim poklon. Nastaviću da se bavim muzikom, a kada na jesen ponovo dođem na studije u Beograd, vredno ću raditi na svojoj karijeri. Inače, iako sam planirao da upišem Saobraćajni fakultet, predomislio sam se dok sam učestvovao u „X faktoru“. Pošto sam stalno imao zadatak da pevam pesme na španskom jeziku zavoleo sam ga i planiram da upišem Filološki fakultet - iskren je Aleksa.
Simpatični Kraljevčanin postao je jako popularan među mladima u svom mestu, te se nada da će uskoro pronaći srodnu dušu.
- Moram da priznam da sam poslednjih meseci bio potpuno posvećen muzici i da nisam imao vremena da se pozabavim svojim emotivnim statusom. Otkako učestvujem u „X faktoru“, privukao sam pažnju mnogih mojih vršnjakinja, što mi godi. Nadam se da ću uskoro pronaći odgovarajuću partnerku. Već sam bio u jednoj dugoj vezi koja je okončana i voleo bih da se ponovo zaljubim - zaključuje Aleksa.

Piše: Ivana Nikolić
Foto: „Pr, Svet Style“

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti