Severina Vučković: Lečenje je završeno

Severina Vučković: Lečenje je završeno

Autor: | 04/01/2012

0

Severina Vučković i dalje se nalazi u KBC-u Split, a njen lekar Tomislav Strinić objasnio je kakvo je stanje njegove poznate pacijentkinje.
- Severina je u poodmakloj trudnoći, a zbog blažih komplikacija i predostrožnosti zadržana je u bolnici. Nakon terapije tegobe su prestale pa se današnjim danom završilo s lečenjem i dalji boravak je potreban isključivo zbog nadzora i preventivnih razloga kako se ponovo ne bi pojavile komplikacije. Severina se oseća izvrsno i zadovoljna je smeštajem u ovoj vrhunskoj ustanovi - otkrio je doktor Strinić za hrvatske i srpske medije.

Pevačicu su i danas obišli verenik Milan Popović i majka Ana. Iako se govorilo kako bi trudna pevačica trebalo da izađe iz bolnice, za sada još nije sigurno hoće li se to dogoditi.
- Nemam još nikakvih novih informacija, ne znam hoće li danas biti puštena kući - rekao je Severinin menadžer Tomislav Petrović. On je potom demantovao glasine prema kojima se Severina danas porodila i rekao kako smatra da se iste pojavljuju zbog nedostatka pravih informacija o stanju popularne pevačice.

Izvor: Index.hr, Scandal.rs
Foto: Ivo Čagalj, Pixsell, arhiva Hello!

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još