Severina: Ja sam najsrećnija žena na svetu

Severina: Ja sam najsrećnija žena na svetu

Autor: | 19/07/2012

0

- Najsrećnija sam žena na svetu jer sam postala mama - rekla je za Gloriju.hr. Pevačica je pozirala za naslovnu stranu sa sinom Aleksandrom koga je prvi put predstavila javnosti.
Severina je ispričala sve o životu sa svoja dva omiljena muškarca, Aleksandrom i Milanom, šta joj je bilo teško i kako se snašla u ulozi majke.
- Budim se već u 6 sati. Aleksandar je živahna beba: nakon što se najede, odmara se pola sata, a onda kreće akcija u kojoj prepešačimo stan sto puta. Sve gleda, istražuje, a kad mu dosadi šetnja, puštam mu pesme s Jutjuba pa igramo - ispričala je Seve koja priprema malu turneju na koju će krenuti sa sinčićem i u pratnji svog verenika Milana Popovića.
- Ono „ja“ više ne postoji. Dobro, ambalaža se vratila na svoje, skoro je ista, možda je jedan konfekcijski broj veća, ali sadržaj je kvalitetniji, nežniji - rekla je popularna pevačica.
Ipak, Seve priznaje kako su joj prva dva meseca bila najteža jer nije spavala i bila je potpuno izgubljena. Milan joj je najveća podrška i podržava je u svemu što odluči pa je tako nagovorio da napravi nekoliko koncerata.
- Nisam spavala, bila sam izgubljena, ali niko ti o tome ne priča verovatno zato što ti dani brzo prođu i, hvala Bogu, zaborave se. Srećna sam što će naše dete odmalena upoznati različite kulture i običaje, što već postaje stanovnik sveta, počevši od toga da mu je tata Vojvođanin, a mama Dalmatinka.
Vlasnica trenutno najpopularnije pesme „Italiana“ je otkrila da joj je veoma simpatično to što je Milan postao član fudbalskog kluba Hajduk i Crvena zvezda.
- To sa članskim karticama fudbalskih klubova bilo mi je jako simpatično. Milan je iskreni navijač Crvene zvezde, a ja sam navijačica Hajduka. Čak i u tom naoko divljem navijačkom svetu moguće je biti i hajdukovac i zvezdaš. Bilo bi lepo kada bi takav liberalan stav delile i verske ustanove, budući da ga ovih dana nameravamo krstiti. Pretpostavljate da razmišljam o tome je li moguće da bude i pravoslavac i katolik.
Pevačica je dodala i ko joj najviše pomaže oko Aleksandra, ali i da će biti opuštena mama.
- Biću vrlo kul mama. Kao Tina Tarner, i sa sedamdeset ću u miniću i s osmehom skakati po pozornici jer duh i energija nemaju godine. Što se tiče pomoći tu imamo podršku rodbine koja je tu kad nam god zatreba, iako smo mi stalno kod kuće jer ne možemo da se odvojimo od njega. Svaki dan je drugačiji, čini mi se da naočigled raste i bojim se da ću nešto propustit. Stalno ga fotografišem jer on pravi najslađe grimise na svetu - rekla je srećna mama.
O svom vereniku Severina je rekla:
- Milan i ja smo ok likovi. Razgovarali smo samo o tome da sve što mu Milan kaže, ja poštujem – i obratno. Želimo da on shvati da se mama i tata uvek drže zajedno, da je zajedništvo važno i da ga mora poštovati. Nadam se da će iz naših primera učiti kako da se uhvati u koštac sa životom i da će izrasti u dobrog i poštenog čoveka. Milan me podržava u svemu što odlučim jer želi da sam srećna i zadovoljna. On mi je rekao: „Hajde, napravi nekoliko koncerta, treba ti.'' - opisala je pevačica svoj odnos sa verenikom.

Izvor: Novosti

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Slične Vesti