Severina: Smršala sam 10 kilograma zahvaljući dijeti i Milanu

Severina: Smršala sam 10 kilograma zahvaljući dijeti i Milanu

Autor: | 04/06/2012

0

Hrvatska pevačica Severina izjavila da su za njenu fantastičnu figuru zaslužni pravilna dijeta i treninzi. Popularna Splićanka se tokom trudnoće ugojila deset kilograma, ali su, prema njenim rečima, kilogrami otišli sami od sebe.
Sebi nije uskraćivala hranu, ali je zato samostalno vežbala, prenose 24sata.hr. Severina tvrdi da je za njenu liniju zaslužena genetika, ali i naporni treninzi.
- Na sceni i na putovanjima mnogo trošim svoje telo i moram mu se odužiti treninzima. Vežbam ravnomerno i opterećujem celo telo. A za guzu su najbolji čučnjevi. Napravite ih sto na dan i pista je vaša – rekla je prije tri godine.
Kada je upoznala svog verenika Milana Popovića, Severina je imala 60 kilograma, a za nekoliko meseci smršla je pet kilograma. Poznanici tvrde da se pevačica od kada je upoznala srpskog biznismena totalno navukla na filozofiju kineske alternativne medicine. Pila je mahom čajeve, a jela sezonsko voće i zobene pahuljice.
Dosta je i šetala, a ispobala je i razne vrste masaže kako bi uklonila neželjeni celulit. Za dobar izgled, kako kaže Severina, zaslužna je i ljubav.
- Osim kozmetike i vežbe, za dobar izgled zaslužna je i ljubav, odnosno ljubav je najvažnija. Srećna sam što sam napokon našla muškarca svog života. Zapravo, sad se osećam kao devojčica od 12 godina. Celog života sam radila, ganjala karijeru, a tek sam sada posvećena sebi, ljubavi i porodici – rekla je pevačica.
Za intervju za RTL Exkluziv tabloid, Severina je na pitanje kada namerava da se uda, izjavila da joj ništa ne treba, jer ima muškarca, dete i neizmernu ljubav.
- Split, Beograd, pa Zagreb, možda je to nekome čudno, ali ja tako živim već 20 godina. Navikla sam se na menjanje adresa – rekla je popularna pevačica.

Pogledajte ceo intervju sa Severinom:

Izvor: 24sata.hr / RTL
Foto: Morana Lergu

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Slične Vesti