Severina: Rođena sam da budem žena i majka

Severina: Rođena sam da budem žena i majka

Autor: | 16/10/2011

0

Hrvatska pop pevačica Severina koja očekuje dete sa srpskim biznismenom Milanom Popovićem je ovih dana često bila prisutna na društvenim događanjima, ali kaže da uprkos zgusnutom rasporedu uživa u trudnoći i tome što sad češće ima vreme za sebe.
- Rođena sam da budem žena i majka. Sada imam više vremena da budem sama sa sobom. Posvećena sam drugim stvarima, sebi, čitanju knjiga - izjavila je pevačica u jednom intervjuu.
Kaže kako u trudnoći nema posebnih želja, već da joj se sve jede:
- Sve, plus krastavci. Sada ću početi više da jedem. U prva tri meseca tačno sam znala svaki dan šta bih jela, imala sam taj ukus u ustima. Pre sam mislila da su to priče za malu decu.
Sad kad joj je stomak malo izraženiji, često je diraju po njemu, ali kaže da je to ne smeta.
- U ovom poslu naviknete na sve. Mislim da je ovo nešto najlepše što vam se može dogoditi pa mi odgovara kad mi diraju stomak, čini mi se kao da mu se javljaju - priča ona.
Zbog trudnoće je odložila izlazak albuma, ali i dalje radi na njemu.
- Stvarno sam imala želju da objavim album u novembru, ali zbog svih okolnosti odlučila sam da to radim polako. Odlučila sam da uživam u mom stanju, u mom miru, blaženstvu, a usput i u pravljenju albuma. Mislim da uspevam u tome. Predosećam da će biti dobar album - rekla je uz smeh i na kraju dodala:
- Stvarno sam srećna, jer nema lepše stvari nego roditi se da bi usrećio ljude. Ako sam to uspela koliko želim i hoću, to je velik uspeh za moj život - smatra Severina.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još