Nina Radulović: Neću kopirati Tanju Vojtehovski

Nina Radulović: Neću kopirati Tanju Vojtehovski

Autor: | 17/01/2012

0

Šarmantna Nina Radulović Lečić nedavno je zamenila Tatjanu Vojtehovski u emisiji “Trenutak istine” na Pink televiziji. Mnogima se čini da se 25-godišnja Nina jako dobro snalazi kao voditeljka gledane emisije, a Nina kaže da je u pravom trenutku preuzela voditeljski tron.
Voditeljka je jedno vreme bila je bez poslovnog angažmana i bez razmišljanja je prihvatila ponudu ružičaste televizije.
- Stvari su vrlo proste. Dobijete ponudu, a mladi ste i na početku karijere. “Trenutak istine” je lekovit za mladog novinara. Naučite da slušate, da razgovarate sa ljudima koje ne birate sami prema temi emisije, naučite da pitate ono što interesuje i publiku. Pritom morate biti malo i psiholog. Nimalo nije lako, ali je korisno. Mislim da je pravi trenutak za ovakvu emisiju kada sam ja u pitanju. Dobro se osećam dok vodim ‘Trenutak istine’ - rekla je Nina za “Blic”.
Nina kaže da će emisiju voditi na svoj način, jer bi kopiranje bilo koga izazvalo samo kontraefekat.
- Nema tu zamene. Ne može niko nikoga da zameni, niti da iskopira. Kopirati nekoga je jalov posao. Nemam tu ambiciju ni taj kompleks. Vodim svaku emisiju na svoj način. To je ono što se verovatno dopada publici. Ali to je i ono što razlikuje voditelje. Ko se bavi poređenjem uvek će videti i sličnosti i razlike. Ono što dva voditelja, koji vode istu emisiju, čini sličnim to je protokolarni deo koji zbog licence mora da se ispoštuje, tu su svi slični, ali razlikuje ih isključivo pristup ljudskim sudbinama. Ne bavim se poređenjem i zato mogu jedino da vam kažem kakav je moj pristup. Ja sam neko ko saoseća, zainteresovana sam za ljudske živote i priče - kaže Nina.
Nina energiju za posao kojim se bavi pronalazi u porodičnom domu u kojem je posle napornog dana čekaju suprug Branislav Lečić i devetomesečni sin Lav.
- Porodica je izvor snage svakog normalnog čoveka. U porodici crpim snagu za sve. Lav je beba koja se smeje i koja ume da nasmeje. Leka je čovek koji ne opterećuje, a daje pozitivnu snagu, pa sta ćete više - poručuje Nina.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Slične Vesti

Najnovije vesti