Nina Radulović - Lečić: Kratak predah na Kopaoniku

Nina Radulović - Lečić: Kratak predah na Kopaoniku

Autor: | 05/12/2012

0

Voditeljka Nina Radulović-Lečić veoma je angažovana, tako da je posle dodele nagrada „Hello! ličnost godine“, na kojoj se i ove godine našla u ulozi voditelja sa suprugom Branislavom Lečićem, otputovala na Kopaonik. Povod njenog putovanja bila je manifestacija „Magic Night“, na kojoj su predstavljene novogodišnje odevne kombinacije, kako za dame tako i za pripadnike jačeg pola, gde je takođeimala ulogu voditelja.
- Sada već tradicionalno radim kao voditelj manifestacije „Magic Night“ sa Ivanom Stanković koja mi je, kao i ostali članovi ekipe tog modnog događaja, postala pravi prijatelj. Do sada su se modne revije održavale u Beogradu, ali ovog puta tri dana smo proveli na Kopaoniku - objašnjava Nina, koja u poslednje vreme sve više vodi računa o fizičkom izgledu.
- Nedavno sam krenula na fitnes i treninzi mi jako prijaju. Na takav korak odlučila sam se zbog fizičkog izgleda i zato što želim da vodim zdrav život. Primećujem da sve više dama posećuje teretane i ta tendencija me veoma raduje -kaže voditeljka televizije „Pink“.

Piše: Ivana Nikolić

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti