Nataša Bekvalac: Volela bih da imam i sina

Nataša Bekvalac: Volela bih da imam i sina

Autor: | 11/02/2012

0

Nataša Bekvalac jedna je od definitivno najatraktivnijih domaćih pevačica. Privatni život “novosadske barbike” oduvek je zanimao medije i javnost, a u poslednjih godinu dana nebrojano mnogo tekstova je napisano o njoj. Zato, svaki intervju započinje tračevima koji je ne zaobilaze.
Na pitanje koji tekst ju je najviše zaboleo do sada, Nataša kaže:
- Tračevi me pogađaju, a ono što me najviše boli je što mi odmažu kada je moj posao u pitanju. Ponekad veoma loše utiču na sliku koju drugi ljudi, putem medija, grade o meni. Bole me stvari koje su isključivo vezane za meni bliske ljude, sve ostalo me pogađa, ali na sreću, ta bol je prolazna.
Nataša je odgovorila i na pitanje koju bi to prljavštinu mediji trebalo da objave o njoj da bi se odlučila na tužbu:
- Verovatno bilo koja druga javna ličnost bi se na mom mestu bavila samo tužbama i veći deo svog vremena provodila po sudnicama. Moj život je isuviše sadržajan, lep i ispunjen, a vreme je za mene najdragocenije, pa kada podvučem liniju, ovo bi bilo nepotrebno trošenje vremena… Ipak, to ne bi tebalo da daje za pravo medijima da o meni baš sve mogu da napišu, ali tako je.
Tokom letovanja na Ibici Nataša se fenomenalno provela, a na pitanje kako planira da provede ovo leto i koliko joj teško padaju rastanci od Hane, pevačica kaže:
- Trenutno sam usredsređena na svoj novi album. Uveliko radimo na njemu, ali kao veliki hedonista volim sebi da priuštim odmore i provode u međuvremenu. Ovog leta Ibica je ponovo sigurna, u još većem društvu. Samo nekoliko puta na odmore sam išla bez Hane, budući da mi sve manje bilo šta ima smisla kada ona nije sa mnom.
Na pitanje da li bi volela da ima još dece Nataša odgovara:
- Volela bih da imam i sina.
Na pitanje koliko je njenoj sestri Kristini lakše da promoviše kreacije budući da ima poznatu sestru koja joj je idealan model, kao i to u kakvim su odnosima, lepa Novosađanka odgovara:
- Greše svi koji misle da joj to pomaže. U karijeri sam joj verovatno najveći teret. To što je moja sestra, stvara dodatne predrasude u njenom svetu, ali njen talenat je iznad toga. Kristina je osoba koja pored mog deteta zauzima najvažnije mesto u mom životu. Iako je mlađa, često je racionalnija, realnija i u nekim slučajevima zrelija od mene. Ona je moj najveći oslonac i jedina kojoj bezuslovno verujem. Različite smo, ali tako dobro funkcionišemo zajedno. Ponosna što sam baš ja njena starija sestra.

Sa starijom sestrom Dragananom popularna pevačica i modna stilistkinja Kristina imaju nešto drugačiji odnos.
- Velika je razlika u godinama između nas tri, tako da Dragana često zna da se postavi potpuno majčinski u odnosu na Kristinu i mene. Ipak, kao veoma uspešna u svom poslu i privatno veoma utiče na sve sfere mog života i u njima učestvuje.

Na pitanje šta pomisli kada se pogleda u ogledalu ujutru kada se probudi, a šta uveče kada se sredi za izlazak Nataša uz osmeh odgovara:
- Pomislim uvek isto - koliko sam srećna žena!

Izvor: S Media
Foto: A. Crnogorac, Svet

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Slične Vesti

Najnovije vesti