Emotivna Nataša Bekvalac uputila snažnu poruku porodici: Mama, tata, volim vas!

Emotivna Nataša Bekvalac uputila snažnu poruku porodici: Mama, tata, volim vas!

Autor: | 30/10/2022

0

Poruka Nataše Bekvalac koju je uputila porodici, potresena nedavnim događajima u zemlji, mnoge je raznežila, ali i navela na razmišljanje. Snimci zlostavljanja dece i porodičnog nasilja po ko zna koji put su nas naterali da stavimo prst na čelo, a poopularna pevačica, i sama majke dve devojčice, reagovala je na svoj način.

Pročitajte: Hana više nije mala - Ćerka Nataše Bekvalac pokazala dečka, a šta o tome misli mama

Instagram

 

- Jako sam potresena ovih dana. Grlim i ljubim svoju decu jače nego ikada. Nisam mogla da pogledam snimak zlostavljanja deteta, posle par sekundi sam povratila. Nisam mogla da pogledam ceo snimak prebijanja devojčice na teniskom terenu, vrištala sam. Danas sam kod mame i tate sa decom, shvatila sam da ih dugo nisam videla, a uvek imam kao nešto preče... A ništa nije preče od porodice – glasi poruka koju je pop zvezda objavila na Instagramu.

Pročitajte: Dragana Bekvalac gala žurkom proslavila 50. rođendan, sve u boji zlata (foto)

Instagram

 

- Nekako sam posle svega što sam ovih dana videla imala potrebu da odem svojoj kući. Mami i tati u Novi Sad. Molim vas, prijavite. Molim vas, ne ćutite. Molim vas, ne dozvolite da se dešava pored vas, a da "to nije vaš problem". Eto, molim vas... I volim vas. Niko nije slobodan ako svi nismo slobodni. I niko nije zaštićen ako svi nismo zaštićeni. Retko objavljujem slike mame i tate jer ne vole. Sada objavljujem jer ja volim. Mama i tata, Kiko i Gaga, volim vas! – napisala je Nataša i objavila fotografije sa mamom Mirom, ocem Dragoljubom i sestrama Kristinom i Draganom.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još