Kad se sestre Bekvalac udruže: Iznenađenje koje je rasplakalo mama Miru (video)

Kad se sestre Bekvalac udruže: Iznenađenje koje je rasplakalo mama Miru (video)

Autor: | 12/12/2020

0

Majka Nataše Bekvalac bogata je žena. Naime, ona ima tri ćerke, koje su jedna drugoj najveća podrška i potpora, a koje su izuzetno složne zahvaljujući vaspitanju, koje im je ona podarila. Ipak, koliko god su sestre Bekvalac usmerene jedna na drugu, postoji ličnost ka kojoj je njihova ljubav potpuno usmerena, a to je mama Mira.

Da bi svoju majku iznenadile sestre Bekvalac, Dragana, Nataša i Kristina osmislile su da se nenajavljene pojave na vratima porodičnog doma i majci pre svih čestitaju rođendan.

Pročitajte: Ponosna Nataša Bekvalac - Iza svake uspešne žene stoji mama! (foto)

Lepe sestre mami su kupile cveće, balone i rođendansku tortu, a majka Nataše Bekvalac nije mogla da zadrži suze radosnice.

Svećice je oduvala uz rođendansku pesmu, a posebno dirljivu čestitku Nata joj je posvetila na svom "Instagramu" uz fotografiju iz detinstva.

-Majčice moja, srećan ti rođendan. Izvini na svakoj suzi, hvala ti na bezuslovnoj ljubavi koju nam daješ od kada si nas rodila. Najbolja si mama i baka na planeti, čast je biti tvoja ćerka. Voli te srednja - napisala je lepa Nataša, kojoj je majka tokom odrastanja, sazrevanja i karijere bila najveća podrška.

Pročitajte: Ženski vikend u Parizu - Sestre Bekvalac u gradu svetlosti i romantike zbog posebnog razloga (foto)

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Mirko Tabašević, Instagram

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti