Svetlana Ceca Ražnatović: Od muškarca želim sigurnost i mir

Svetlana Ceca Ražnatović: Od muškarca želim sigurnost i mir

Autor: | 25/06/2012

0

Svetlana Ceca Ražnatović u ekskluzivnoj ispovesti otkriva da je sve u životu radila da bi zaštitila sebe i svoju porodicu, i da joj je nakon svih turbulencija i krpljenja rana potreban muškarac koji će joj pružiti sigurnost i mir.
- U mojim godinama ne postoji muškarac kojeg bih mogla da opišem po njegovim fizičkim karakteristikama, već je to muškarac kraj kojeg bih osetila sigurnost i mir - rekla je najveća balkanska zvezda. Ona je u intervjuu za časopis Ceca specijal otkrila svoj pogled na sve što je Srbiju zadesilo u prethodne dve decenije:
- Vremena u kojima smo živeli svih ovih godina bila su vrlo turbulentna i imam osećaj kao da nas je sve nosila neka bujica, a mi smo udarali o stene, krpili rane, nastavljali dalje, i bilo je jednostavno previše informacija, previše odluka - rekla je Ceca i osvrnula se na svoju karijeru:
- Ono što povezuje celu moju životnu priču, otkad sam imala trinaest godina do danas, jeste moja potreba da svojim glasom prenesem sve ono što mi se dešavalo u privatnom životu. Nisu sve moje pesme autobiografske. Mnoge se bave nekim uopštenim, uglavnom ljubavnim temama, ali u svaku je unet jedan deo mog života. Velika je privilegija što sam imala šansu da kroz čitav svoj život, upravo kroz pesme, oslikavam ono što mi se dešavalo u životu.
Folk zvezda je osetila potrebu da se progovori o tome kako je uspela da sačuva svoju porodicu posle ubistva njenog muža Željka Ražnatovića Arkana 2000. godine:
- Sve što sam u životu radila, radila sam da bih fizički i finansijski zaštitila sebe i svoju porodicu. Mnoge odluke morala sam da donosim pod velikim stresom, a to da li su one bile ispravne ili pogrešne, vreme će pokazati.
Aleksandar Milić Mili
, Cecin najbliži saradnik, koji već dve decenije sarađuje s balkanskom zvezdom, kaže da je neverovatan način na koji ona dominira scenom:
- Bez obzira na to koliko snažan koncert napravim ili koliko publike ima, pet hiljada ili sto pedeset hiljada, kada Ceca zapeva, oko nje se stvori ogroman vir u kojem se vrte i publika, i bend, i produkcija. Prosto je neverovatno na koji način ona dominira celim tim performansom.
- Postoje dva razloga zašto smo se odlučili na izdanje Ceca specijal. Jedan je da nastavimo tradiciju koju smo započeli 2004. godine, da uz svaki album pravimo i časopis koji publici približava naš rad, a drugi je da muzički zaokružimo taj album sa dve nove pesme kakve nismo imali na prethodnom izdanju. Posebno je zanimljivo što smo sa „clubbing“ verzijama pesama sa albuma „Ljubav živi“ otvorili jedan novi muzički žanr, kojim se nismo bavili do sada, a imamo nameru da taj stil prati naša buduća izdanja.

Izvor: Kurir

Foto: Svet.rs

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin