Vitni Hjuston nasledstvo ostavila kćerki

Vitni Hjuston nasledstvo ostavila kćerki

Autor: | 08/03/2012

0

Preminula pevačica Vitni Hjuston sve što je stekla ostavila je svojoj 19-godišnjoj kćerki Bobi Kristini, koju je dobila dok je bila u braku sa pevačem Bobijem Braunom, navodi se u pevačicinom testamentu. Bobi Kristina, koja trenutno ima 19 godina, naslediće sve što je pokojna pevačica stekla – novac, nameštaj, odeću, nakit i kola, navodi se dalje u testamentu koji je objavljen na sajtu ”Insajd edišn”.
Nasledstvo će biti stavljeno u fond dok ćerka Hjustonove ne napuni 21 godinu. Ona će dobiti više novca kada napuni 25, a ostatak kada bude imala 30. Vitni je prvi nacrt testamenta napravila 1993, a dopunila ga je 2000. godine dok je još bila u braku sa Braunom.
U poslednjem delu testamenta stoji da ako kćerka umre pre Hjustonove, njeno nasledstvo će biti podeljeno između njenog bivšeg muža, majke i drugih rođaka.
Vitni Hjuston pronađena je mrtva 11. februara u Los Anđelesu u svojoj hotelskoj sobi. Pevačica je sahranjena na groblju Fervju pored svog oca Rasela Hjustona. Prodala je preko 170 miliona albuma i singlova širom sveta, osvojila je dve Emi nagrade, kao i šest Gremija.

Izvor: Tanjug

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Slične Vesti

Najnovije vesti