Velika tragedija: Bobi Braunu, posle ćerke koju je imao sa Vitni Hjuston, preminuo i sin

Velika tragedija: Bobi Braunu, posle ćerke koju je imao sa Vitni Hjuston, preminuo i sin

Autor: | 19/11/2020

0

Sin Bobija Brauna, Bobi Braun Džunior (28), pronađen je mrtav u svom domu u Los Anđelesu, prenose svi strani mediji. Uzrok smrti još uvek je nepoznat, a porodica je nema od bola. Crno - belu fotografiju prerano preminulog Bobija na društvenim mrežama objavio je njegov brat Lendon.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Southern Laced (@southernlacedofficial)

- Voleću te zauvek, kralju - napisao je slomljen i očajan drugi sin Bobija Brauna i objavio fotografiju voljenog brata na svom "Instagramu".

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Landon Brown (@la_inspire)

Bobi Braun od šoka ne može da govori. Njegovo srce slomljeno je još 2015. godine kada mu je preminula ćerka Bobi Kristina Braun (22) koju je imao sa pevačicom Vitni Hjuston. Kako su tada pisali američki mediji ćerka Bobija Brauna preminula je od posledica oštećenja mozga. Provela je pre toga šest meseci u komi, a pronađena je bez svest u kupatilu, u svom domu u gradu Rozvel, u Džordžiji. Rezultati obdukcije pokazali su da je preminula od predoziranja drogama i tabletama, a zatim utapanja, ali nije jasno je li to bilo namerno.

Pročitajte: Bobi Braun se rasplakao u prvom intervjuu nakon ćerkine smrti (video)

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Whitney Elizabeth Houston🦋💜 (@thelifeofwhitneyhouston)

Bobi Kristina je sahranjena u Nju Džersiju pored majke, koja je umrla u 48. godini od posledica kozumiranja narkotika. Tačno na godišnjicu smrti svoje ćerke, Bobi Braun je postao otac po sedmi put. Problematični Bobi je dobio dete sa tv producentkinjom Alisom Itridž sa kojom je nekoliko godina u braku i imaju još dvoje dece, sina i ćerku.

Photo by Paras Griffin/Getty Images for BET via Guliver

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Photo by Timothy Hiatt/Getty Images for BET via Guliver

Slične Vesti

Najnovije vesti