Vitni Hjuston i njena kćerka su ubijene, tvrdi Bobi Braun! (video)

Vitni Hjuston i njena kćerka su ubijene, tvrdi Bobi Braun! (video)

Autor: | 20/07/2016

0

Teorije koje su ukazivale na to da je Vitni Hjuston ubijena pojavile su se istog dana kada je svet potresla vest da je slavna pevačica preminula. Još veći šok usledio je kada je njena kćerka Bobi Kristina pala u komu rešena da život završi na isti način, a pre nekoliko dana istraga o ovim neobičnim slučajevima dobila je neočekivani obrt.


Iako je policija zvanično stavila tačku na celu priču, privatni detektivi, koje je angažovao Vitnin bivši suprug Bobi Braun, nisu odustali. Reper i producent, kojeg je javnost proglasila glavnim „uzrokom smrti“ dive anđeoskog glasa optuživši ga da ju je još davnih godina uveo u pakao droge iz kojeg nije bilo izlaza, ostavio je bez teksta američku javnost posle nedavnog intervjua za televiziju „ABC“.


Štaviše, on tvrdi da ima dokaze da je za smrt nesrećne pop zvezde i njihove kćerke kriva ista osoba - Nik Gordon. Podsetimo, Nika je Vitni usvojila kada je imao deset godina, mada ne formalno, a posle njene smrti počeo je da živi sa Kristinom. Kada su se ubrzo posle toga verili, mnogi su ostali zatečeni, iako njih dvoje nisu u krvnom srodstvu. Vezu nisu odobravali ni njen otac Bobi, ni članovi porodice pokojne pevačice, jer su bili uvereni da će pasti dublje u depresiju i da Gordonove namere nisu časne.

Naime, sada i Braunovi detektivi ukazuju na činjenicu da je on dobro znao ko će naslediti imovinu Hjustonove i da je od početka koristio njenu blagonaklonost. Zbog toga je, tvrde, angažovao dilere droge da prvo uklone pevačicu, a potom i njenu kćerku.

Sve je trebalo da izgleda kao nesrećan slučaj. Upravo tako je smrt Vitni Hjuston zavedena u dosijeu u kalifornijskoj policiji.

Podsetimo, sudski veštaci objasnili su da je preminula u hotelu „Beverli Hilton“ pošto je pomešala nekoliko vrsta jakih lekova sa kobnom dozom alkohola, a ne da se udavila u kadi, kako je glasio prvobitni izveštaj od 11. februara 2012. godine, onog dana kada je muzička planeta na tren prestala da se okreće. Bilo je i onih koji su tvrdili da je ubijena zbog dugova, ali njen račun u banci ih je demantovao budući da se posle opsežne istrage ispostavilo da je bila daleko od bankrota.


Nije poznato kako je Bobi Kristina završila u kadi sa modricama i izbijenim zubom, bez svesti. U prvi mah dalo se zaključiti da je, ophrvana depresijom i pod uticajem narkotika, koje je koristila još od tinejdžerskih dana, želela da umre na isti način kao i njena majka.

Šest meseci držali su je na aparatima u ustanovi za palijativnu negu, ali moždane funkcije se nisu obnavljale. Teška srca odlučili su da je puste da umre. Prvi osumnjičeni bio je njen verenik. Sisi Hjuston, Vitnina majka, kao i brat Majkl takođe su prstom upirali u njega. Međutim, sud nije imao nikakve dokaze protiv Gordona.


Autopsija je pokazala da su i pop diva i Bobi Kristina u krvi imale iste lekove i da su im tela bila puna modrica, a istražitelji smatraju da su potopljene u kadu da bi se uklonili tragovi. Takođe, Braun insistira i na činjenici da je Gordon sve vreme bio u neposrednoj blizini njegove kćerke i bivše žene. Dok je javno iznosio nove optužbe reper je naglasio da bi dokazi kojima raspolaže mogli da odvedu Gordona na doživotnu robiju.

 

Komentari (0)

Loading
Snežana Ilić guliver/splash