Kćerka Vitni Hjuston prvi intervju nakon majčine smrti dala Opri Vinfri (Video)

Kćerka Vitni Hjuston prvi intervju nakon majčine smrti dala Opri Vinfri (Video)

Autor: | 07/03/2012

0

U nedelju 11. marta na kanalu televizije OWN koja je u vlasništvu Opre  Vinfri biće prikazan ekskluzivni intervju koji je ova voditeljka vodila sa kćerkom nedavno preminule pevačice Vitni Hjuston. Biće to prvi put da Bobi Kristina govori za medije nakon majčine smrti.
Budući da je Opra bila prijateljica pokojne pevačice lako je uspela da nagovori celu njenu porodicu za intervju, a u tizeru koji je pušten na OWN mreži najavljuje se da će Bobi Kristina pričati o svojim uspomenama na majku, kao i načinu na koji bi volela da bude upamćena.
Tizer prikazuje Vinfrijevu kako grli Bobi Kristinu, koja se rasplakala za vreme razgovora, a ovo je prvi intervju koji je neko od članova porodice Vitni Hjuston dao medijima nakon njene smrti 11. februara.
Prema saznanjima američkog sajt TMZ.com, Bobi Kristina (19) je rekla prijateljima da je pristala da priča sa Oprom jer je uvek bila dobra i prema njoj i prema njenoj majci.
- Opra je bila lojalna mojoj mami i nikada nje rekla ništa loše o njoj, niti je u svojim emisijama prikazala na loš način. Uvek je pazila na nju - prenosi TMZ reči jedine kćerke Vitni Hjuston.
Pre emitovanja ovog intervjua, biće prikazan i specijal o Vitni Hjuston zajedno sa snimkom intervjua koji je 2009. dala upravo Vinfrijevoj i u kome je govorila o svom komplikovanom odnosu sa bivšim suprugom Bobijem Braunom. Opra je takođe razgovarala sa bratom pokojne pevačice i njegovom ženom.

Izvor: Blic

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin