Vitni Hjuston preminula od smrtonosne kombinacije lekova i alkohola

Vitni Hjuston preminula od smrtonosne kombinacije lekova i alkohola

Autor: | 25/02/2012

0

Preliminarni rezultati toksioloških analiza otkrili su da je Vitni Hjuston preminula od smrtnosne kombinacije lekova "Valijum", "Ksanaks" i alkohola, objavio je "Fox News". Iako dodatne analize tek treba da potvrde tačan uzrok smrti, lekari tvrde da je koktel lekova i alkogola uzrokovao prekid rada srca legendarne pevačice. 
Beživotno telo 48 -godišnje pevačice pronađeno je 11. februara u kupatilu sobe u hotelu "Hilton" na Beverli Hilsu. Prema navodima očevidaca, lice Vitni Hjuston je bilo pod vodom.
Na komemorativnom skupu održanom 18. februara porodica, prijatelji, kolege i obožavaoci oprostili su se od pevačice anđeoskog glasa. Dan kasnije Hjustonova je sahranjena na groblju "Fairview" u Vestfildu gde počiva njen otac.
Nik Gordon "tajni" sin Vitni Hjuston kako ga nazivaju strani mediji, u kuću pevačice uselio se još kao dečak. Ona ga je spasila od njegove problematične porodice. Iako ga nikad nije zvanično usvojila, Nik je pevačicu nazivao majkom, a ona je njega tretirala kao vlastito dete.
Bobi Kristina, biološka kćerka Hjustonove prihvatila ga je kao brata. Iako je pevačica imala krizu sa novcem zbog problema s drogom, veruje se da njeno bogatstvo iznosi više miliona dolara zbog povećane prodaje njenih radova posle smrti. Mogući naslednik tog bogatstva je i Nik.
- On je bio deo porodice. Volela ga je kao što i svaka majka voli svoje dete. Ako ga nije uvrstila u testament, to je samo zato što ga je možda napravila pre nego što je Nik stigao u njenu porodicu. Ako to bude slučaj, Bobi će se pobrinuti za Nika jer je to ono što bi njena majka volela - zaključio je izvor blizak porodici.
Nik je 2011. godine optužen za posedovanje oružja. Svađu između Bobi i njenog dečka pokušao je da reši tako što je izvadio pištolj.

Izvor: Novosti

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti