Bobi Braun: Nisam kriv za smrt Vitni Hjuston

Bobi Braun: Nisam kriv za smrt Vitni Hjuston

Autor: | 02/05/2012

0



Bobi Braun
, bivši suprug pokojne Vitni Hjuston, javno je odgovorio na optužbe brojnih koji upravo njega smatraju odgovornim za to što se pop diva "navukla" na drogu ali i krivim za pevačicinu smrt.
- Nisam ja navukao Vitni na drogu, to je sve što mogu da vam kažem - rekao je Braun u intervjuu za američku televiziju "NBC" i dodao da nije on razlog njenog odlaska.
Braun je u prvom televizijskom intervjuu od smrti bivše supruge rekao da je bio zavisnik od kokaina i kreka, ali i da se "skinuo sa droga pre sedam godina" te da ga je užasno pogodilo kad je čuo da je, i nakon razlaza sa Vitni 2007. godine, pevačica i dalje bila na kokainu. On je takođe rekao kako je "droga bila deo njenog života i pre" nego što ju je upoznao 1991. godine.
- Pušio sam travu, pio pivo, ali nisam osoba koja je Vitni gurnula prema drogama - rekao je Bobi i dodao da je Vitni konzumirala kokain i pre nego što su se upoznali.
- Mnogo pre nego što smo se upoznali, Vitni je bila na drogama. Neobjašnjivo je da bilo ko može da kaže kako sam je ja navukao na drogu - rekao je Braun za "NBC".
Braun je, inače, prisustvovao pogrebu bivše supruge održanom u Nju Džersiju, ali je otišao pre završetka pogrebne ceremonije, objasnivši kako se osetio nepoželjnim i poniženim.

Izvor: Blic

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Slične Vesti