Nataša Bekvalac priredila iznenađenje sestri Kristini

Nataša Bekvalac priredila iznenađenje sestri Kristini

Autor: | 17/03/2012

0

Pop zvezda Nataša Bekvalac ne priređuje često kućne zabave, ali kada je reč o rođendanu njene sestre Kristine, ona je orna za organizaciju. Naime, pevačica je u četvrtak uveče pripremila pidžama parti povodom sestrinog rođendana u svom stanu u Novom Sadu, ali nažalost, zabava nije dugo potrajala.
- Nataša je želela da baš ona Kristini organizuje žurku povodom 27. rođendana. Kako bi se ova žurka razlikovala od ostalih, Bekvalčeva je odlučila da to bude pidžama parti, što je Kristinu oduševilo - otkriva izvor blizak pevačici i objašnjava zašto je Natin plan propao:
- Taman kada su počele da "luduju", žurka je morala da se prekine! Komšiluk se pobunio zbog glasne muzike i Bekvalčevoj saopštio da prekine sa zabavom ili će u suprotnom zvati policiju. Sestrama Bekvalac nije bilo prijatno, ali su na ljubazan način rekle sustanarima da će isključiti muziku. Odmah su našle rezervno rešenje i trkom se preselile u jednu novosadsku kafanu, gde su se provodile do ranih jutarnjih sati. Zna se da su one veseljaci i da neće dozvoliti da im bilo ko pokvari dobro raspoloženje i nameru da na najbolji mogući način proslave bitne datume - završava izvor.
Inače, sestre Bekvalac su veoma bliske i jedna drugoj često priređuju iznenađenja.

Izvor: Alo!

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti