Nataša i Kristina Bekvalac doživele neprijatnost u novom stanu

Nataša i Kristina Bekvalac doživele neprijatnost u novom stanu

Autor: | 11/05/2012

0

Taman što se nasmejana i srećna iz Novog Sada preselila u Beograd zajedno sa sestrom Kristinom i njihovim kćerkama i iznajmila luksuzan stan u centru Beograda, Nataša Bekvalac doživela je veliku neprijatnost zbog štete koja je napravljena u trenutku kada niko nije bio u kući. Naime, Nata i Kristina su zbog poslovnih obaveza bile van stana u kasnim popodnevnim časovima kada im je javljeno da je ceo stan poplavljen i da se hitno vrate kući.
- Natašu je zvala drugarica koja živi u njihovom ulazu i rekla joj da hitno dođe kući jer je njen stan totalno poplavljen zbog cevi u zgradi koje su pukle. Pevačica je odmah sela u auto i kada je došla kući, poludela je. Nikoga naravno nije mogla da krivi jer je šteta napravljena sticajem nesrećnih okolnosti, ali joj to nije pomoglo da se smiri - priča za „Alo!“ izvor blizak Bekvalčevoj i dodaje da je Nataša odmah angažovala ljude koji će u najkraćem roku srediti njihov dom.
- Ubrzo je u stan došla i Kristina, pa su pozvale vodoinstalatere koji su rešili problem, ali je šteta zbog poplave bila velika. Skupoceni nameštaj bio je uništen, a parket je na nekim delovima bio podignut. Šteta je bila procenjena na oko 10.000 evra, tako da su sestre Bekvalac bile primorane da odu u novu kupovinu. One se iznerviraju uvek u prvi mah, ali kasnije sve probleme leče osmehom - završio je naš izvor.

Izvor: Alo!

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti