Kristina Bekvalac ima sjajnu rođendansku čestitku za Natašu: Želim ti da, kada budemo babe...

Kristina Bekvalac ima sjajnu rođendansku čestitku za Natašu: Želim ti da, kada budemo babe...

Autor: | 25/09/2018

0

Danas je poseban dan za Natašu Bekvalac, a njena sestra Kristina je odlučila da joj na najlepši i najzabavniji način kaže i poželi sve ono što joj je u srcu.

Rođendanske čestitke mogu biti jednostavne, ali i duge, moćne i zabavne... A ova rođendanska poruka koju je Kristina osmislila je sve to u jednom postu:

- Nale moja... Želim ti da sve ružne događaje, ljude, situacije ostaviš iza sebe... Zakoračiš jača, lepša, iskusnija, bolja u novu etapu života i nađeš svoju sreću i mir zauvek... ili nemir. Toliko lepih stvari smo doživele zajedno... i ružnih, ali zajedno... Ne mogu da zamislim svoj život bez tebe i naših zajedničkih gluposti, budalaština, smeha, suza, veselja... Želim ti da, kada budemo babe (izoperisane i dobrodržeće), sedimo i umiremo od smeha i prepričavamo ceo svoj život sa osmehom i radošću, da prenesemo na našu decu sestrinsku ljubav koju imamo sve tri, želim ti da nikada ne izgubiš čistu, dobru i naivnu dušu koju imaš... Imam još dosta želja za tebe... ali sam se malo sada već umorila. Želim ti da ostaneš takva kakva si, jer si ti najbolja sestra na celom svetu! Voli te tvoja Kika! Srećan rođoš! - napisala je Kika uz kolaž njihovih zajedničkih fotografija.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kristina Bekvalac (@kristinabekvalac) on Sep 24, 2018 at 2:59pm PDT

hellomagazin.rs/m.g. Hello/Arhiva