Dženifer Aniston: Džastin je moj zaštitnik

Dženifer Aniston: Džastin je moj zaštitnik

Autor: | 13/04/2012

0

Glumica Dženifer Aniston pojavila se na naslovnici australijskog izdanja časopisa "Marie Claire". Iako Dženifer ne voli puno da priča o privatnom životu i svojim ljubavnim vezama, za časopis "Marie Claire" ipak je priznala šta je privlači na njenom sadašnjem dečku, glumcu Džastinu Teruu.
- On je moj zaštitnik. On je jednostavno dobra osoba i zasmejava me - iskrena je glumica.
Upravo zato što je javna osoba glumica se oseća veoma izloženo, pogotovo kada je stalno prate paparaci. Zbog toga se ne oseća uvek  prijatno.
- Shvatila sam koliko sam postala paranoična i nepoverljiva prema drugima. Nesvesno sam podigla zid oko sebe, ne naravno prema svojoj porodici ali prema svima drugima koje srećem. Uvek sam na oprezu - rekla je glumica.
Iako ne voli da se stalno nalazi pod pažnjom javnosti, ipak i dalje uživa u glumi. Nedavno je snimila film "Wanderlust" u kojem je nastupila zajedno sa svojim dečkom. Za potrebe snimanja filma, snimila je i nekoliko scena u toplesu.
- Uvek postoji određena doza nervoze kada se snimaju takve scene ali zbog odlične ekipe na snimanju nije mi bilo neprijatno - rekla je Anistonova.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Slične Vesti