Bred Pit i Dženifer Aniston: Knjiga o raspadu braka

Bred Pit i Dženifer Aniston: Knjiga o raspadu braka

Autor: | 14/08/2011

0

Arnon Milčan, producent filma "Gospodin i gospođa Smit" objavio je knjigu u kojoj je detaljno opisao kako je tekao bolni raskid između Dženifer Aniston i Breda Pita pošto joj je glumac otkrio da se zaljubio u fatalnu zavodnicu Anđelinu Džoli.
Arnon je otkrio kako je umesto Džolijeve u filmu trebalo da glumi Nikol Kidman, ali Bred je tada odbio ulogu jer navodno nije osećao hemiju. Arnon je istakao i kako je Bred pre snimanja tog filma bio očaran Anđelinom i da se, čim je saznao ko će biti nova glumica, odmah predomislio i pristao da glumi.
- Čim su se upoznali, između njih su poletele varnice, ali njihova strastvena romansa odmah na početku imala je jedan problem. Bred je bio u braku s glumicom Dženifer Aniston - piše u knjizi.
Navodno, Dženifer je na početku odbijala da sluša tračeve o Bredovoj prevari, ali kada je videla njegove fotografije s Anđelinom i malim Medoksom kako se zabavljaju na plaži, odlučila je da podnese zahtev za razvod. Par se razveo 2005. godine, posle pet godina braka.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još