Zorana Pavić: Divim se učesnicima „Akademije debelih“

Zorana Pavić: Divim se učesnicima „Akademije debelih“

Autor: | 30/06/2012

0

Kada je dobila ponudu da vodi serijal „Akademija debelih“ (TV Pink), Zorana Pavić je pomislila: „Zašto da ne? Treba pružiti podršku ovim hrabrim ljudima!“. I, počela je da ih bodri, još prošle nedelje, kada su se učesnici rijalitija uselili u kuću u Šimanovcima.
Ona je, objašnjava, bila tu da ih dočeka, a u danima koji slede - deliće s njima i radost i tugu. Saosećanje je presudno, jer, dodaje, boriti se s viškom kilograma nije lako.
Pevačica i voditeljka očekuje da će već novo izdanje biti mnogo uzbudljivije i za takmičare i za gledaoce.
- Prošle nedelje smo se upoznali sa učesnicima, a u nedelju ćemo videti prve rezultate koje su, za sedam dana, postigli. I to, podsećam vas, na putu do krajnjeg cilja: drastičnog gubitka kilograma. Već u ovoj epizodi će biti mnogo napetosti, verovatno i nervoze... možda i suza.
Mnogi su takmičare ocenili kao egzibicioniste i ljude koji žele da skrenu pažnju na sebe, ali Pavićeva to negira i priznaje da im se istinski divi.
- Oni su i više nego hrabri, čim su pristali da sa milionskim auditorijumom podele svoj problem. Možda to jeste neka vrsta avanture, ali ja je pozdravljam. Sigurno je da im nije bilo lako da se odluče na ovaj korak, a sada treba da ih podržimo da istraju do kraja.
Zorana kaže da je „Akademija debelih“, uz sve benefite koje pruža učesnicima, i neminovno stresna. Ipak, dopada joj se to što šou u prvi plan ističe brigu o zdravlju, po čemu se razlikuje od većine rijalitija:
- Ovaj projekat je okupio sjajnu ekipu stručnjaka, trenera i nutricionista, čiji saveti mogu da pomognu, ne samo takmičarima, već i nama posmatračima. Znamo da je držanje dijete „skup sport“, a gledanje ovog serijala svakako nam otvara mogućnosti da ukrademo neke recepte za zdrav život i dobar izgled.
U naredna tri meseca, koliko će trajati rijaliti, Zorana će svake nedelje biti domaćin emisije, pa će na odmor verovatno otići tek kad „Akademija debelih“ iznedri pobednika. U međuvremenu, nastaviće da vodi i svoju autorsku emisiju „Još jedan krug“ (BN), koja joj je, kaže, uz kabare koji radi, značajan kreativni izraz.

Izvor: Novosti

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti