Marina Kotevski: Novi poslovni poduhvat

Marina Kotevski: Novi poslovni poduhvat

Autor: | 24/03/2012

0

Novi rijaliti, pod nazivom “Akademija debelih”, koji će voditi Marina Kotevski i Andrej Maričić, počeće da se emituje početkom ili sredinom aprila na TV Pink. Lepša voditeljska polovina - Marina nam otkriva detalje novog zabavnog programa, koji ćete narednog meseca moći da pratite svakodnevno.
- Još je sve u pripremi. Održali smo tri kastinga, na kojima su probrani učesnici. Prijavilo se nekoliko stotina ljudi, ali smo morali da odaberemo svega 30 - kaže Marina.
- Takmičari će živeti zajedno i tokom nekoliko meseci sa njima će raditi timovi nutricionista, trenera... a sve će se odvijati pod nadzorom lekara. Naravno, svi oni su već prošli detaljna medicinska ispitivanja.
Na pitanje da li su postojale neke granice za prijavljivanje učesnika i kako će se odvijati takmičenje, Marina odgovara:
- Prijavljivale su se osobe iz cele Srbije koje imaju problema s težinom. Nije bilo ograničenja u pogledu količine kilograma, godina i pola. Svi su došli u obzir. Svake nedelje takmičari će se meriti i onaj koji je najmanje smršao ispada sa akademije. Tokom nedelje moraće da se “bore” sa obiljem hrane koja će im biti na raspolaganju, ići će u teretanu i raditi na snazi volje kako bi se kilogrami što više topili. Takmičenje će trajati tri meseca, a najzdržljiviji i najmršaviji dobiće nagradu od 1.000.000 dinara.
Na pitanje da li nam je ovakva akademija potrebna, jer, po broju prijavljenih bi se reklo da je “američki problem” stigao i u Srbiju, voditeljka kaže:
- Ovaj format mi se dopada, jer je rijaliti čiji je cilj da pomogne ljudima. A svakako ima mnogo onih kojima je (ova) pomoć potrebna. Velika je pobeda za čoveka kada sebi prizna da ima problem, pa tako i sa kilogramima. Zato imam veliko poštovanje prema osobama koje su se prijavile i prema njihovoj volji i želji da se reše svoje muke. 
Marina je nedavno prešla na televiziju Pink, a na pitanje da li joj nedostaje TV Avala, ona kaže:
- S obzirom na to da sam na Avali radila tri - lepe - godine, taj period mi ostaje u najlepšem sećanju. Ali mislim da je sada bio pravi trenutak da pređem na najgledaniju televiziju u Srbiji. Dopada mi se format koji ću raditi i to je za mene veliki korak. Sigurna sam da će “Akademija” biti veoma gledana i verujem da se nećemo zadržati samo na ovoj sezoni.

Izvor: Novosti

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin