Marina Kotevski: Akademija debelih od sredine juna

Marina Kotevski: Akademija debelih od sredine juna

Autor: | 01/06/2012

0

Snimanje novog, dugo najavljivanog rijalitija televizije Pink pod nazivom „Akademija debelih“, koji će voditi Marina Kotevski i Andrej Maričić počelo je nedavno, a gledaoci će moći da ga prate već od sredine juna. Lepša polovina voditeljskog para otkrila je za „Novosti“ detalje novog zabavnog programa, u kojem ćete tokom tri meseca uživati svakodnevno, dok će nedeljom biti izbacivanje.
- Posle tri kastinga na koji se prijavilo više stotina ljudi izabrali smo 24 najzanimljivija takmičara, koji će sigurno osvojiti gledaoce - otkriva Marina.
- Zabeležili smo njihove profile i Andrej i ja smo se bolje upoznali sa njima, a ovih dana počeće i snimanje u kući napravljenoj za učesnike. Takmičari će živeti zajedno i tokom nekoliko meseci sa njima će raditi timovi nutricionista, trenera... Sve će se odvijati pod nadzorom lekara. Naravno, svi oni su već prošli detaljna medicinska ispitivanja.
Osobe koje su izabrane za ovaj rijaliti, dodaje Kotevski, zaista su po mnogo čemu različite. Šansu su dobili svi od 18 godina, pa naviše. I dok nekima višak kilograma ni najmanje ne smeta i prijavili su se radi lične promocije, ima onih kojima kilaža utiče na zdravlje kako fizičko tako i psihičko.
Osim Marine i Andreja, kako saznajemo, u ovom rijalitiju učestvovaće još dva voditelja, koja „ružičasti“ ne žele da otkriju. Jedan od njih vodiće emisiju iz studija, dok će drugi imati ulogu „pomagača“. Nabavljaće hranu akademcima, pomagati im u vežbama i zabavljati kada budu klonuli od gladi.

Izvor: Novosti

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin