Marina Kotevski i Andrej Maričić: Voditeljski dvojac

Marina Kotevski i Andrej Maričić: Voditeljski dvojac

01/09/2012

0

Voditelji emisije Akademija debelih, Marina Kotevski i Andrej Maričić, iako ranije nisu imali priliku da sarađuju, odlično su se snašli na zajedničkom zadatku i postali prijatelji. I dok ženski deo ovog dvojca smatra da je posle emisije Milica na kvadrat ovo veliki pomak u njenoj karijeri, njen kolega je siguran da je ovaj rijaliti izazov kakav očekuje još od prošlogodišnje pobede u Survivoru. Zbog poslovnih obaveza oboje će ovog leta morati da propuste odlazak na more, ali će Marina zato već u oktobru sa dečkom Aleksandrom Mandićem otići u Dubai, dok će Andrej i njegova dugogodišnja devojka Marija Stanisavljević tek na jesen isplanirati putovanje.
Koliko je rad na emisiji Akademija debelih izazovan za vas?
Marina:
Posle emisije kratke forme Milica na kvadrat, projekat Akademija debelihpredstavlja pomak u mojoj karijeri. Dugo smo pripremali taj rijaliti na kome veoma ozbiljno i posvećeno radimo, a rezultat je velika gledanost. Meni je omiljeni deo kada se družim sa učesnicima, odnosno našim herojima, kada sa njima odlazim u teretanu, na trčanje, čak i u noćni provod.
Andrej: Posle pobede u Survivoru imao sam mnogo ponuda za rad na televiziji, ali tek je ovaj format zadovoljio moje želje i ambicije. Rad na emisiji za mene je poseban, jer smo svakodnevno sa takmičarima koji imaju veliki problem sa viškom kilograma. Družeći se sa njima, uspevam da ih razumem i trudim se da im pomognem.

Kako ste se pripremali za emisiju?
Marina: Meni je bilo najvažnije da što bolje upoznam učesnike i otkrijem njihove vrline i mane kako bih dok traje takmičenje mogla da im pomognem. Oni se u ovom formatu pre svega bore sa sobom, a ja se trudim da svima, čak i kada ispadnu, objasnim koliko je bitno da nastave da ulažu napore u oslobađa-nje od viška kilograma.
Andrej: Osim klasičnih priprema, upoznavanje sa takmičarima je bilo ključno. Svi oni su različite osobe i veoma je važno svakome pristupiti na poseban način.
Prija li vam zajednički rad s obzirom na to da ranije niste imali priliku da sarađujete?
Marina: Sa Andrejom imam vrlo lepu saradnju, kao i sa svima ostalima koji su uključeni u ovaj projekat. Odlična smo ekipa, što daje dobre rezultate.
Andrej: Marina i ja se poznajemo jer smo oboje radili emisije kratke forme, ali tek sada imamo priliku da sarađujemo. Lepo smo se uklopili i drago mi je što smo posle višegodišnjeg iskustva na televiziji oboje radom na Akademiji debelih napravili pomak u karijeri.

Jeste li i sami nekada imali problem sa viškom kilograma?

Marina: Na početku srednje škole imala sam problem sa viškom kilograma, ali sam uspela da ga rešim. Zavisnost od hrane je ista kao i svaka druga zavisnost, i nimalo nije lako prevazići taj problem. Kasnije nisam imala višak kilograma, a za razliku od većine žena koje se zimi ugoje, a leti smršaju, kod mene je situacija obrnuta. U vrelim danima obično sam nekoliko kilograma teža nego zimi, pošto u tom periodu ne odlazim u teretanu.
Andrej: Nikada nisam imao problem sa viškom kilograma jer nisam sklon gojenju, ali sam imao probleme sa manjkom. Uvek kada slabije jedem brzo smršam i mišićna masa mi se smanji.

Intervju: Ivana Nikolić
Foto: Miša Obradović

Komentari (0)

Loading
Tamara hellomagazin