Đole i Vesna Đogani: Odmor prilagođen trudnici

Đole i Vesna Đogani: Odmor prilagođen trudnici

Autor: | 10/08/2013

0

Drugu godinu zaredom, pupularni denser Đole Đogani sa svojom porodicom, suprugom Vesnom i sinom Adrianom, započinje letnji odmor u Italiji, a završava na crnogorskoj obali Jadrana. Kao i svake godine, srećni bračni par, koji s nestrpljenjem čeka rođenje još jednog mališana, na putovanje je krenuo automobilom. Vesna je u četvrtom mesecu trudnoće, pa iako je pre nekoliko godina imala spontani pobačaj i izgubila bebu, uz konsultaciju sa lekarom ona je bez bojazni krenula sa porodicom na odmor. Svoje utiske Vesna i Đole podelili su sa čitaocima magazina "Hello!".
- U Italiji smo se proveli fenomenalno. Dva dana pred polazak na odmor odlučili smo da putujemo pa nismo unapred rezervisali hotel. Iz Beograda smo krenuli automobilom, odlično raspoloženi, s namerom da stanemo i prenoćimo tamo gde nam se najviše dopadne. Imali smo sreće. Bilo je baš onako kako smo poželeli - započinje razgovor Đole Đogani.
- Italija je zemlja koja ima neku posebnu magiju. Kad god odemo tamo, lepo se osećam. I pored toga što sam već sa Đoletom imala prilike da vidim Rim, uvek me iznova oduševe energija i lepota koja isijava iz večnog grada. Firenca je takođe očaravajuća sa svim kulturnim znamenitostima koje su pečat istorije i prohujalih vremena. Nažalost, samo jedan dan smo bili u tom gradu, što je malo za uživanje u svemu što nudi. Naš sin Adriano takođe je uživao, a pošto su mu trenutna preokupacija lutke sa likom njegovih omiljenih crtanih junaka, morali smo da obilazimo prodavnice sa igračkama kako bi mu kupili one koje želi. Najviše smo se odmorili na plaži „Peskara“, gde nema gužve, koja je bila odlična za našeg sina jer je prvih nekoliko metara plitka voda. Italijani su zaista odlični domaćini. Ako izuzmemo njihovu rizično brzu vožnju kolima i skuterima, sve čine da se turisti u njihovoj zemlji dobro osećaju - govori Vesna.
- Posle odmora u Italiji, uputili smo se u Crnu Goru, u hotel "Splendid", gde po tradiciji svake godine boravimo. Tu se osećamo kao kod kuće i mada nas mnogi kritikuju što letujemo u skupom hotelu, smatramo da zaslužujemo ovaj luksuz i hedonizam, jer tokom cele godine mnogo radimo - priča Vesna koja će se poroditi oko Nove godine i po drugi put postati majka.
Zgodna plavuša odlično se oseća i namerava da nastupa do sedmog meseca trudnoće.
- Odlično podnosim trudnoću, osećam malu mučninu, zbog čega manje jedem, ali u suštini radim sve uobičajene stvari. Želela sam drugu bebu i taj san mi se ostvario. Uživam u odgajanju dece. Imam sreću da je naš sin Adriano već dovoljno veliki, pa nema mesta za ljubomoru. Štaviše, on je godinama „navaljivao“ na nas da mu podarimo brata. Videćemo da li će mu se ta želja ispuniti. Po ceo dan mi ljubi stomak i priča sa bebom. Ima običaj da joj kaže: "Bebo, ako ne budeš muško, neće biti dobro". Đole i ja se na to slatko smejemo. Meni je važno da beba bude zdrava, ali, da budem iskrena, u tajnosti priželjkujem devojčicu - iskrena je supruga začetnika dens zvuka kod nas koji će po četvrti put postati otac.
- Uželeo sam se plača bebe. Sve su to slatke muke koje brzo prođu, a onda vam iznova sve to nedostaje. Srećan sam jer ću u novembru, kada moja kćerka Silvija treba da se porodi, prvo postati deda, a mesec ili dva kasnije opet postajem tata. Vesna je odlična majka. Nas dvoje od početka našeg braka imamo dogovor da sami odgajamo dete. Nikada nismo imali dadilje, niti planiramo to u budućnosti. O kućnim poslovima se brine naša kućna pomoćnica, jer želim da poštedim moju suprugu napora i tih dosadnih stvari. Smatram da nije najbolja ona žena koja najbolje zna da spremi sarmu ili opere sudove. Važnije od toga je da ona bude dobra i uzorna majka. Vesna to svakako jeste. Naš sin Adriano u septembru kreće u školu, zbog čega smo takođe uzbuđeni.
- Ova godina nam je prekretnica. Dobijamo bebu i Adriano kreće u školu. Radujem se tim stvarima. Đole i ja zaista imamo sreće da je naš sin prava vrednica. Disciplinovan je i perfekcionista, na svog tatu, pa zato verujem da će se u školi dobro snaći - priča Vesna, koja uprkos drugom stanju, i dalje nastupa.
- Đole i ja smo jedno na sceni. Publika je navikla na nas dvoje. Voli nas podjednako. Tako da svoj nastup ne bih mogla da zamislim bez pratnje i Đoletove energije.
Njen suprug ne razmišlja da se povuče sa estrade.
- Još sam pun snage, a prija mi što mi ljudi daju komplimente da izgledam deset godina mlađe - kaže Đole i ističe da mu nimalo nije prijatno zbog nedavne nemile situacije u kojoj se našao njegov brat Gagi.
- Jako se loše osećam zbog svega što se dogodilo. Ne mogu da shvatim da je Anabela dopustila da njen suprug pretuče oca njenih kćerki. Uveren sam da moj brat nije napravio ništa toliko loše da bi se ta situacija rešila na takav način. Gagi trenutno uživa u skladnoj emotivnoj vezi. Samo neka ga puste na miru. Sada shvatam koliko sam ja imao sreće posle razvoda sa Slađom. Zarad sreće naše dece, posle prvobitne gužve, shvatili smo da moramo da ostanemo prijatelji, naposletku se ispostavilo da zaista i jesmo pravi drugari. Slađa je u velikoj meri zaslužna što ja i dalje podjednako dobro "plivam" u svom poslu. Mogu da se pohvalim da mi se bivša supruga hiljadu puta ponudila da čuva Vesninog i mog sina, kada mi negde izlazimo ili nastupamo. Shvatili smo da su deca naše najveće blago, koja se na našu veliku sreću odlično slažu i dopunjuju - završava Đole Đogani.

Piše: Jelena Popović

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin