Neda Ukraden: Povratak omiljenoj turističkoj destinaciji

Neda Ukraden: Povratak omiljenoj turističkoj destinaciji

Autor: | 31/03/2013

0


Pevačica sa dugogodišnjom uspešnom karijerom Neda Ukraden sa mnogo elana i dalje nastupa i raduje se svakom susretu sa publikom. Uz brojne poslovne obaveze veoma je posvećena porodici. U beogradskom domu, u kome živi sa kćerkom Jelenom, zetom Predragom i unukama, bliznakinjama Aleksandrom i Nedom, obavlja mnoge obaveze u kući. Svakodnevno kuva za porodicu i pomaže kćerki i zetu oko dece.
Posle brojnih poslovnih obaveza koje su osim nastupa podrazumevale i snimanje novog singla "Dobrodošli šampioni“, bio joj je neophodan kratak predah i distanca od svakodnevice. Kao provereno mesto u kome će se opustiti i provesti čarobne trenutke odabrala je Dubai, gde je i ranijih godina rado odlazila, a na odmor je pošla sa drugaricom Oljom. Dok je boravila u popularnom gradu u Ujedinjenim Arapskim Emiratima ova pevačka zvezda, poznata u celoj bivšoj republici, uživala je u lepom vremenu i obilasku omiljenih mesta u Dubaiju. Pevačica koja iza sebe ima više od četiri decenije uspešne karijere poznata je po dobrom izgledu, aktivnom načinu života i neizmernoj energiji, pa je i na odmoru bila prilično aktivna.
- Posetila sam nekoliko omiljenih mesta na kojima uvek doživim lepe trenutke. Svaki boravak u Dubaiju za mene podrazumeva posetu čuvenom hotelu „Burdž el Arab“. Na dvadeset prvom spratu tog luksuznog hotela karakterističnog izgleda nalazi se poznati kafe „Sky bar“. Za mene je posebno iskustvo da na tom lepom mestu pijem koktel, u predivnoj atmosferi i uz muziku koja se izvodi uživo. Takođe, predivan pogled na ceo grad poseban je doživljaj i u tome uživam - prvo za magazin „Hello!“ kaže Neda koja je odsela u hotelu koji je zadovoljio njene potrebe za opuštanjem.
- Hotel u kome sam odsela je božanstven, a ceo ambijent je bio posebno dekorisan hiljadama ruža zbog "Dana zaljubljenih". Uživala sam i u predivnim specijalitetima, a poseban ugođaj su bile večere pored bazena - zadovoljno govori Neda. Sa drugaricom Oljom prepustila se provodu, a sva uputstva za dobra mesta za večernje izlaske dobila je od kćerke Jelene, koja često posećuje Dubai. Nije propustila ni šoping, koji je neizostavni deo svakog njenog putovanja.
- Poseta čuvenom hotelu "Atlantis“, kao i „Buda baru“, podrazumeva dobar provod i ne bi ga trebalo propustiti kada ste u Dubaiju. Takođe, nema boravka u tom prelepom gradu koji ne počinje i ne završava se dobrim šopingom. Obilazak popularnog „Dubai šoping mola“ i butika poznatih svetskih kreatora prava je privilegija. Tako se i moja poseta Kavalijevom butiku završila kupovinom predivnog sakoa iz njegove najnovije kolekcije. „Dubai mol“ nije poznat samo po divnim i skupim radnjama nego i po zanimljivom akvarijumu sa vodopadom - završava pevačica koja se posebno obradovala mogućnosti koja joj se pružila i provozala se u najnovijem modelu limuzine "rols-rojs“.

Tekst: Nadežda Jokić, Life Content

Foto: Privatna arhiva

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti