Jovana Pajić: Prvo razdvajanje od kćerke Helene

Jovana Pajić: Prvo razdvajanje od kćerke Helene

Autor: | 05/10/2012

0

Pevačica Jovana Pajić sa suprugom Aleksandrom Cvetkovićem, frontmenom "Tropiko benda" bila je na odmoru u Egiptu. Poznatom bračnom paru letovanje nisu pokvarili problemi koje su imali prilikom povratka kući. Naime, zbog duplo prodatih avionskih karata morali su da produže boravak još tri dana.
- Prijatelji su nam preporučili da odemo u odmaralište "Some bay" i hotel „Caribbean World Resort“ i nisu pogrešili. Iskoristili smo priliku da odemo na ronjenje i da se vozimo džipom kroz pustinju. Pošto smo želeli da se dobro odmorimo nismo obilazili znamenitosti koje Egipat nudi. Povratak je bio neizvestan zbog avio-kompanija koje nisu imale obezbeđene letove. Neki ljudi su morali da skrate svoj odmor, a neki su, kao i mi, ostali tri dana duže. Nastao je opšti haos jer su mnogi putnici imali poslovne obaveze u Srbiji zbog čega su morali da se vrate. Nama taj propust nije upropastio odmor, ali moglo je da prođe i bez toga - kaže Jovana.
- Ovo mi je bilo prvo razdvajanje od nje i nije mi bilo teško da se odlučim na takav korak, jer je ostala sa mojim roditeljima i kumom koji su se brinuli o njoj kao što to ja činim. Bila sam uzbuđena kada smo se vraćali i jedva sam čekala da je vidim. Pri prvom susretu ona se smeškala kao da se i nismo razdvajale - zaključuje bivša učesnica rijalitija „Farma“.

Tekst: Ivana Nikolić

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti