Ivana Selakov: Nezaboravno putovanje sa dečkom

Ivana Selakov: Nezaboravno putovanje sa dečkom

Autor: | 29/03/2012

0

Pevačica Ivana Selakov sa svojim dugogodišnjim partnerom Predragom Mirkovićem provela je sedam dana na odmoru u Dubaiju. Boravak u ovoj zemlji iskoristili su da obiđu sve atraktivne turističke destinacije.
- Pre pet godina sam prvi put bila u Dubaiju kada sam pevala na svadbi Jelene Bin Drai. Iako su nam tada organizovali turistički obilazak, tada sam pre svega išla da radim i bila sam skoncentrisana na posao, a ne na zabavu - počinje priču Ivana.
- Ovog puta smo Peđa i ja obišli sve turističke atrakcije. Mnogo nam se dopao safari u pustinji gde nam se dogodio i peh pošto je ispao točak na automobilu tokom vožnje dinama, ali to nije bilo opasno. Bili smo i u najvišoj zgradi na svetu, koja ima sto šezdeset spratova, zatim u "Jedru", kao i u zabavnom parku „Wild Wadi“, a tokom boravka u Dubai-molu obišli smo i vodeni zoo-vrt gde smo se takođe lepo proveli. Što se tiče noćnog života, izašli smo samo jedne večeri u "Buda bar" jer smo zbog obilazaka grada tokom dana uveče uglavnom bili umorni -nadahunto govori Ivana, naglašavajući da joj je ovo bilo najlepše putovanje do sada.
- Nikada se ovako lepo nisam provela, tako da smo Peđa i ja odlučili da još koji put odemo u Dubai. Nažalost, zbog mojih poslovnih obaveza nismo mogli da ostanemo duže - zaključuje Ivana, koja će uskoro učestvovati na "Grand festivalu" kada će izvesti numeru Aleksandre Milutinović „Tuga ko i svaka druga“.

Piše: Ivana Nikolić

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Slične Vesti

Najnovije vesti