Lepa Brena: Žurka iznenađenja za Filipa

Lepa Brena: Žurka iznenađenja za Filipa

Autor: | 21/08/2012

0

 

Folk zvezda Lepa Brena priredila je zabavu iznenađenja za rođendan pastorku Filipu Živojinoviću, a u tome joj je pomogla njegova devojka, glumica Maja Mandžuka. Na proslavu su, pored Filipovog društva, došli i Brenini prijatelji Milutin Mrkonjić i Ana Bekuta, Dragan Kojić Keba sa porodicom i mnogi drugi.
U vili pevačice Brene i njenog supruga, proslavljenog tenisera Bobe Živojinovića, žurka je u nedelju noć trajala do jutra. Rođendansko slavlje Bobinom sinu Filipu organizovala je pevačica sa budućom snajkom, što je Filipa oduševilo. Ovim su ujedno obeležili i težak zdravstveni period koji je Brena nedavno prebrodila, kao i odlazak drugog sina Stefana na studije u Ameriku.

- Brena i Maja se super slažu, čak su nedavno zajedno odmarale na Zlatiboru. Filip je znao da mu priređuju slavlje, ali ne i da će biti tako glamurozno i sa toliko ljudi. Oduševio se kada je video da su brinule o svakom detalju i kako su se doterale u čast njegovog slavlja - kaže izvor blizak Filipu.

Maja je blistala u zlatnoj haljinici, dok je Brena za ovu priliku obukla narandžastu toaletu sa zlatnim detaljima. Zabava je priređena u dvorištu njihove vile oko bazena gde su bili postavljeni stolovi na kojima je bilo obilje hrane i najskupljeg šampanjca. Svi su se dobro zabavljali, što je Filipu bilo najbitnije, a mikrofona su se pored Brene u jednom trenutku latili i Ana Bekuta i Keba.

- Viktor i Stefan su takođe pozvali neke svoje drugare iz škole, pa je društvo bilo različitih generacija, tako da se do zore nikom nije išlo kući. Filip je dobio veliki broj poklona, ali mu je posebno bilo drago što je Brenu video veselu i u punom elementu kao i pre zdravstvenih problema koji su je nedavno zadesili -  ističe izvor.

Izvor: Press

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin