Ivana Jordan: Uzbuđenje pred najradosniji trenutak

Ivana Jordan: Uzbuđenje pred najradosniji trenutak

Autor: | 28/08/2012

0

Pop pevačica Ivana Jordan “sitno broji” do porođaja, budući da su lekari odredili početak septembra kao termin bebinog dolaska na svet. Lepa Beograđanka koja se u junu prošle godine udala za svoju veliku ljubav, mladog direktora inernacionalne kompanije Dušana Antonijevića, nosi dečaka kome još nisu smislili ime, i s kojim, kaže, već komunicira na poseban način.
- Iako fizički postaje sve teže, kako se bliži kraj, moje uzbuđenje raste. Do pre mesec dana sam snimala novi album u studiju i bila veoma aktivna, ali sam sada sve poslovne planove odložila i posvetila se isključivo pripremema za porođaj. Šetam, radim vežbe istezanja koje mi pomažu i kod nesanice. Desi se da pomislim koliko sam pesama mogla da napišem ovih besanih noći, ali ne drži me koncentracija. Kad mi ponestane vazduha, ili osetim umor i vrtoglavicu, setim se da se u meni stvara novi život u meni i sve teskobe postanu čudesna dešavanja. Uživam u pokretima bebe koje osećam jer nas dvoje tako komuniciramo. Kad sam tužna, nerviram se ili povisim glas, beba počne jače da se migolji kao da želi da me opomene da se ne nerviram zbog nebitnih stvari. I ja ga poslušam. Udahnem duboko, nasmejem se i oraspoložim - kaže Ivana i otkriva da ne robuje principima sujeverja.
Već je pripremila bebin kutak koji je obojila u plavo.
- U današnje vreme, kad se još u ranoj fazi trudnoće vidi pol deteta, ne vidim razlog za sujeverje zbog kojeg bi nespremni dočakali dolazak mališana. Ipak, priznajem da sam umetnički tip, često zanesena i suprug je taj koji me opominje da treba sve isplanirati, da recimo dete čeka spreman krevetac. Lagano pripremamo bebin kutak u plavičasto tirkiznim nijansama jer takva boja dobro deluje na bebe, a i ide uz dečaka - otkriva Ivana.
Pevačica sebe smatra skromnom trudnicom koju emocije, priznaje, umeju da savladaju. Suprugu je zahvalna što je spreman da joj udovoljava i da bez problema u ponoć traga za kupinama po Beogradu.
- Slobodno mogu da kažem da sam trudnica kakva se poželeti može. Retko imam posebne prohteve, ne žalim se stalno i uglavnom sam raspoložena i nasmejena. Dušan mi udovoljava skoro sve i veoma je pažljiv, ali se izvuče kad mi se u nevreme jedu sladoled ili kolači. Međutim Planeta, ali ako je u pitanju voćna salata, u stanju je da u pola noći ide u potragu za kupinama. Inače, pratim svoje telo i divim se prirodi kako je sve udesila, a začuđuje me kako je stomak ovoliko rastegljiv.

Izvor: Blic

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti