Ivana Jordan: Moj Vuk je kao jagnje

Ivana Jordan: Moj Vuk je kao jagnje

Autor: | 01/12/2012

0

Popularna kantautorka Ivana Jordan uživa u ulozi majke, koju je "dobila" 12. septembra kada je roda sletela na krov njene kuće i u naručje joj spustila Vuka. Mada bi se po imenu reklo da je reč o opasnoj zverki, pop pevačica tvrdi da je Vuk pravo jagnje. Nasmejan i mio uveselio je dane Ivane i njenog supruga Dušana Antonijevića, i upotpunio njihovu romantičnu bajku koja traje gotovo pa ceo život.
- Uigran smo tim kao Čelsi - kaže nam kroz osmeh, na početku razgovora za naš list, Ivana Jordan.
- Nisam osetila neke promene u meni, već mi je uloga majke produbila život i dala dodatni smisao svemu što već jeste. Sve što sam do sada želela i ka čemu sam težila, i dalje je tu. Sada još i jače.
Mada je Dušan često na putu, Ivana kaže da je novopečeni tata pažljiv i da se raduje vremenu koje provodi sa Vukom, ali da su pelene i dalje njena obaveza. Dužnost u kojoj uživa.
- Vuk lepo napreduje. Duša je od čoveka sa dva i po meseca. Razgovaramo kao odrasli, sve upija. Polako otkriva svet oko sebe, ali energiju i te kako oseća. S te strane kao i da razume suštinu onoga što mu pričam. Pokušavam da ga ne razmazim previše, mada teško je ne držati u naručju po ceo dan tako medeno stvorenje. Ipak, već od sada učim ga samostalnosti. Ostavim ga nasamo neko vreme i posmatram sa strane šta tada radi. A on se sit ispriča sa igračkama i "pojavama" oko sebe. Guče li guče. Ponekad pomislim da bebe vide štošta što mi ne vidimo - priča nam ozračena lica nova majka.
Dan u kući Ivane i Dušana započinje buđem oko sedam ili osam ujutru, pošto je Vuk veoma mirna beba i voli dugo da spava. Zatim se ispriča sa mamom, koja otkriva da se mali Vuk ujutru najviše smeje.
- To mi je sjajnije čak i od sunca. Posle doručka sledi izlazak napolje, na svež vazduh. U slučaju da je loše vreme, šetamo po stanu i gledamo umetničke slike. Divan mi je kad se sa sve prstićem na čelu zagleda u neku, kao da se potpuno razume u tu tematiku. A njega zapravo privlače boje. Onda spavanje, pa ponovo buđenje, razgovor, smejanje... i tako dan za danom.
Mada je u potpunosti posvećena odgajanju sina, Ivana nije zapostavila karijeru. Uskoro planira da obraduje publiku novim singlom.
- Polako sam počela da se vraćam društvenom životu. Osećam se spremno za nove muzičke pohode i ovih dana ulazim u studio da završimo snimanje novog singla, koji će najaviti i novi album. Reč je o pesmi u potpuno novom ruhu, koju snimam sa vrsnim muzičarima uz kompletno izvođenje živih instrumenata. Jedva čekam da se pojavi - završava Ivana.

Izvor: Novosti

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još