Ivana Jordan: Srećna zbog rođenja sina

Ivana Jordan: Srećna zbog rođenja sina

Autor: | 30/09/2012

0

Pevačica Ivana Jordan i njen suprug Dušan Antonijević nedavno su dobili sina, a lepa plavuša porodila se u klinici "Narodni front". Ponosna majka odlučila je da svoju prvu bebu na svet donese carskim rezom, ali pošto je bila pod lokalnom anestezijom imala je priliku da čuje prvi plač njene bebe. 
- Sve je prošlo sjajno, a ja se trenutno oporavljam od operacije. Jako mi je drago što sam odlučila da budem svesna prilikom porođaja carskim rezom, jer trenutak kada sam prvi put čula plač moje bebe neprocenjiv je i nešto je najlepše što mi se u životu desilo. Toliko me je emocija obuzelo tog trenutka da mi je čitavo telo drhtalo, a suze radosnice su padale niz lice. To je neobjašnjiva sreća koja ne može da se prepriča već mora da se doživi - kaže ponosna majka.
- Sin nam je pravi medić i napredna beba. Markantan je i lep na tatu, ali mislim da će od mame nasledeti nosić. Izgleda da nam se želje ostvaruju, jer smo maštali o tome da sin liči na njega, a ćerka na mene. Volela bih da rodim i drugo dete, ali sačekaćemo da sin malo poraste.
U porodičnom domu Jordan-Antonijević sve je bilo spremno za dolazak najmlađeg člana. Mladi bračni par, koji se na večnu ljubav zakleo prošle godine u junu, pripremio je bebin kutak u plavičasto-tirkiznim nijansama.

Piše: Ivana Nikolić

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti