Aleksandra Radović: Jesen puna izazova

Aleksandra Radović: Jesen puna izazova

Autor: | 29/08/2012

0

Dama sa, po mišljenju mnogih, najlepšim glasom na domaćoj sceni, Aleksandra Radović vratila se u nedelju uveče sa odmora. Pop pevačica iskoristila je nekoliko slobodnih dana, pre početka radne jeseni, kako bi sa kćerkicom Ninom otputovala na more u Hrvatsku.
- Nisam imala mnogo slobodnog vremena, pa smo išle u dva navrata na odmor na nekoliko dana, ali super smo se provele. Uživale smo na suncu i sada smo spremne za obdanište i poslovne zadatke - rekla je kroz osmeh Aleksandra, koja uskoro planira da obraduje obožavaoce novim singlom.
Pevačica već nekoliko meseci sa svojim saradnicima priprema koncert u beogradskom Sava centru, koji je zakazan za 20. oktobar. Osim muzičkog i pevačkog dela, Aleksandra vodi računa o scenskim efektima koji će, kako kaže, biti na zavidnom nivou.
- Ove godine ništa nije prepušteno slučaju, tako da neće biti improvizacije. Scenario koncerta je odavno završen i svi imaju tačno određene uloge. Da bi sve ispalo onako kako smo zamislili, neophodno je da odradimo mnogo proba.
Poznato je da je Aleksandra jedina pevačica zabavne muzike koja je dva dana zaredom napunila Sava centar. Na pitanje da li i ove godine očekuje seriju koncerata, pevačica odgovara:
- Ni pre dve godine nisam razmišljala o tome hoće li biti drugog koncerta, već da nastup izgleda drugačije od prethodnih. Smatram da je moja ekipa dala maksimum i da će predstojeći koncert biti na višem nivou i drugačiji od svega što je publika do sada imala prilike da sluša i gleda u Sava centru. Biće zvučno i vizuelno besprekoran. Toliko sam uzbuđena i jedva čekam da istrčim na scenu.
Radovićeva ne namerava da zbog pevačkih obaveza i angažmana u "Prvom glasu Srbije" zapostavi školu pevanja. Audicije za polaznike već su zakazane u Novom Sadu 5. septembra u KUD "Svetozar Marković" i dan kasnije u Beogradu u "Parobrodu".
- Planiram samo da smanjim broj polaznika, kako bih se svima dovoljno posvetila. Pregršt poslovnih planova zacrtala sam sebi za jesen, ali osećam se ispunjenije kada imam mnogo posla. Volim kada umorna legnem u krevet, jer to znači da mi je dan bio ispunjen.

Izvor: Novosti

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti