Nina Badrić održala spektakularan koncert u Beogradu

Nina Badrić održala spektakularan koncert u Beogradu

Autor: | 27/10/2012

0

Pred oko 12.000 ljudi sinoć je u Kombank Areni Nina Badrić održala prvi solistički koncert u Beogradu. Iako je već nastupala u našem gradu, Nina smatra da je ovo veliki uspeh pošto je maštala da peva pred publikom u Areni:
- Ispunila sam svoj san! Prezadovoljna sam - objasnila je Nina svoje emocije.

Uz popularnu pevačicu sinoć u Beogradu nije bio njen suprug Bernard Krasnić a menadžerka Mia Milovčić nam je objasnila da je imao poslovnih obaveza i da zbog toga nije mogao da dođe. A ono što smo saznali je da je u Nininu svlačionicu poslao cveće i ljubavnu poruku što joj je bila velika podrška.

Inače, Nina je pred koncert imala tremu. Prvi put iza bine u Areni bio je montiran i improvizovan šator u kome je Nina boravila dok su na bini pevali njeni gosti: Željko Joksimović, Toni Cetinski i Sergej Ćetković. Toni je stigao pre početka i svoj red je čekao u bekstejdžu, Sergej je koncert pratio iz lože dok je Željko došao u Arenu oko 21.15 držeći za ruku svoju ženu Jovanu Joksimović. Iako je petak, mnoge poznate ličnosti su došle da podrže Ninu Badrić. Među prvima Tijana Dapčević, Ilda Šaulić, Marija Kilibarda, Aleksandra Radović, Irina Radović, Sloboda Mićalović i mnogi drugi.

Nina je oduševila publiku koja je igrala, plesala, ali i plakala uz pojedine pesme. Napravila je odličnu atmosferu i uspela kako je rekla da ostvari san da održi koncert u Areni a da publika ovacijama pozdravi njene fantastične glasovne mogućnosti i odličnu svirku.
Šta će se dešavati dan posle koncerta moćićete da pročitate u novom broju Scandala! koji je u prodaji od ponedeljka 29. oktobra za samo 20 dinara.

Izvor: Scandal.rs, IVAN VUKOVIĆ copyrighted
Foto: Scandal.rs, IVAN VUČIĆEVIĆ copyrighted

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin