Aleksandra Radović: Ljubitelj sam azijske kuhinje

Aleksandra Radović: Ljubitelj sam azijske kuhinje

Autor: | 25/09/2012

0

Pop pevačica Aleksandra Radović, koju publika trenutno gleda u ulozi sudije u muzičkom šou programu “Prvi glas Srbije”, već nekoliko meseci sa saradnicima priprema koncert u Sava centru, zakazan za 20. oktobar.
Osim muzičkog i pevačkog dela, Aleksandra vodi računa o scenskim efektima koji će, kako kaže, biti na zavidnom nivou. S obzirom na to da ne sme da zapusti ni glas, ni telo, ova talentovana dama redovno odlazi u teretanu da vežba i održava kondiciju. Treninge uvek prati i posebna ishrana, pa smo popularnu pevačicu pitali da li je sa kutlačom na “ti” ili na “vi”?
- Kada bi mi ocenjivali kulinarske sposobnosti od jedan do deset, dobila bih jaku peticu - kaže Aleksandra Radović.
- Postoje jela koje odlično pripremam, a neka mi uopšte ne idu od ruke. Zato ne volim da eksperimentišem, već spremam isključivo ono što će provereno biti ukusno.
Da li volite da kuvate i koliko vremena provodite za šporetom?

- Volim da kuvam u posebnim prilikama. Zaista nemam vremena da se svakog dana družim sa kutlačom, pogotovo sada kada se bavim pripremama za koncert. U kuhinji provodim tek toliko vremena da spremim sebi jutarnju kafu i obroke za kćerkicu.
Koje vam je omiljeno jelo, a koje spremate za desetku?
- Pileći kari je moje omiljeno jelo i spremam ga najbolje, a od slatkiša koh i čokoladni kolač.
Gde se u inostranstvu najbolje jede?
- Najviše volim azijsku kuhinju, jer je lagana i nije mnoga masna. Najbolje sam jela na Baliju. Savršenstvo od hrane. Tamo sam bukvalno polizala tanjire.

Izvor: Novosti

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin