Sanja Marinković: Vreme je za letnju pauzu

Sanja Marinković: Vreme je za letnju pauzu

Autor: | 26/07/2012

0

Emisije na Televiziji Pink, koje spadaju među najgledanije, stigle su iz produkcijske kuće „Imoušn“, a pod voditeljskom palicom Sanje Marinković. I dok se voditeljka „Bračnog sudije“ i „Magazina in“ ove nedelje oprašta sa gledaocima i najavljuje letnju pauzu, iz ove produkcijske kuće obećavaju da će sa novom šemom ove emisije gledaocima biti još zanimljivije.
- „Bračni sudija“ je od samog starta naišao na dobar prijem kod publike - kaže pi-ar „Imoušna“ Slađana Slavković.
- Zaista je mnogo energije i truda uloženo u ovaj projekat. Radili smo dugo na pripremi same emisije. A energija i volja voditeljke Sanje Marinković je za svaku pohvalu. Obično snimamo po tri do četiri emisije odjednom. Nikad se nije požalila na nešto, uvek sa osmehom na licu stoji satima na štiklama i daje posebnu notu svemu što radimo.
Slađana dodaje da će se „Bračni sudija“ sigurno naći i u jesenjoj šemi TV Pink, samo još ostaje da se dogovore oko termina.
- Kada je nešto dobro, nema razloga da se ne nastavi, i verujemo da će gledaoci „ružičaste“ TV uživati u ovom programu nekoliko sezona. Zadržaćemo osnovu emisije kakva je i bila, ali obećavamo i mnogo iznenađenja.
Mnogo noviteta obećava i Sanja, a posebno izdvaja iznenađenja u svojoj autorskoj emisiji „Magazin in“, čija gledanost ne opada već 11 godina, koliko se emituje.
- U septembru, sa novom programskom šemom proslavićemo i 12. rođendan - kaže Sanja.
- „Magazin in“ bio je i ostao format koji podilazi ukusu publike. Kao autor trudim se da izaberem teme i goste koji će biti atraktivni i aktuelni. Emisija već ima vernu publiku, koju se trudim da ne izneverim. Tako će biti i od jeseni sa novom sezonom.

Izvor: Novosti

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Slične Vesti