Pola sata sa... Milan Kalinić

Pola sata sa... Milan Kalinić

Autor: | 01/11/2012

0

Neposredan i duhovit glumac Milan Kalinić svojim ulogama obeležio je više od šesnaest televizijskih serija i brojne predstave u beogradskim pozorištima, dok je filmsku karijeru započeo ulogom u filmu "Ptice koje nikad ne polete". Širem auditorijumu postao je poznat kao televizijski voditelj u veoma gledanim emisijama poput "Letećeg starta", "Velikog brata" i zahtevnom projektu "Izađi na crtu". Rođeni Beograđanin je kao devetogodišnji dečak imao potpuno drugačiji plan za budućnost od života koji danas vodi, želeo je da postane pilot. Iako je završio Pilotsku akademiju u Vršcu, okolnosti i ljubav prema pozorištu odveli su ga na glumačku akademiju "Braća Karić" koju je završio 1999. godine u klasi profesora Ivana Bekjareva. Važan deo njegovog života je i fudbal, kojim se bavio do osamnaeste godine, a pored svih obaveza koje ima i danas vredno trenira i rado igra fudbal sa prijateljima. Pre šest godina zakleo se na večnu ljubav izabranici Sandri sa kojom ima četvorogodišnju kćerku Teu i jednogodišnjeg sina Vuka. O svojim narednim angažmanima još ne želi da govori, a na drugu sezonu serije "Pevaj, brate" veoma je ponosan.
Po čemu se izdvaja vaš lik u seriji Pevaj, brate?
- Moj lik u seriji je najrealniji, tako je i napisan, sa stvarnim problemima koje danas mnogi mladi ljudi imaju. Možda zato i neozbiljnije deluje, ali je dobro da bude protivteža likovima koje tumače moje kolege Andrija Milošević i Milan Vasić, koji su totalno opičeni, to je i bila poenta. Mislim da je druga sezona duhovitija, luđa, dinamičnija i da će gledaoci uživati.
Šta nedostaje serijama na našim televizijama?
- Što se tiče projekata na kojima sam ja radio možda nedostaje samo efekat smeha, ali da on zaista bude kvalitetan, ili još bolje da na snimanju, kao što je to slučaj u Americi prilikom snimanja sitkoma, bude prisutna publika. Možda će se to dogoditi u nekoj od narednih sezona, jer je zaista važno odabrati publiku koja dobro reaguje i ume da prati glumce. Ne znam da li smo još spremni na takav način rada kod nas.
Planirate li neki novi voditeljski poduhvat?
- Posao voditelja zaista volim, prošle sezone uživao sam u psihofizički veoma zahtevnom projektu "Izađi na crtu". Za sada postoje planovi, ali još nije konkretizovano šta će to biti, sigurno je da ćete me gledati u nekom potpuno novom projektu.
U emisiji "Izađi na crtu" pokazali ste zavidnu fizičku formu, na koji način se rekreirate?
- Čitavog života bavim se sportom i gotovo da živim poput profesionalnih sportista. Treniram na mnogo jačem nivou u odnosu na prosečnog rekreativca. Obožavam da igram fudbal, koji sam i trenirao do osamnaeste godine, kada sam shvatio da zbog visine neću moći da postignem veliki uspeh u tom sportu. Osim toga, rado odlazim u teretanu i na skijanje.
Pored brojnih obaveza vaš prioritet je porodica, trudite li se da provodite što više vremena sa njima?
- Naravno da se trudim i uspevam u tome. Važno je da što više kvalitetnog vremena provodimo zajedno, kako za brak koji negujemo, tako i za vaspitanje naše dece.
Da li ste strog otac?
- Nisam, ali klinci me slušaju.

Intervju: Jelena Vlahović

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još