Milan Vasić: Poslovni put u Sarajevo nakon porodičnog slavlja

Milan Vasić: Poslovni put u Sarajevo nakon porodičnog slavlja

Autor: | 07/04/2015

0


Milan Vasić trenutno je jedan od najangažovanijih glumaca mlađe generacije. Ovaj tridesetšestogodišnjak iz Kosovske Mitrovice puni pozorišne hale s predstavom "Pevaj brate", a s nestrpljenjem se očekuje i njegova rola u nastavku filma o Zoni Zamfirovoj. Popularni umetnik proteklog vikenda imao je i privatnih razloga za zadovoljstvo, a svom ocu koji je proslavio 70. rođendan na Instagramu je uputio dirljivu čestitku.
- Peti april... dan kad si se ti rodio... Danas puniš 70 godina... Ne menjaš se, i dalje si veseo i nasmejan. Svima je lepo u tvom društvu, a ja ponosan što sam tvoj sin. Tako se osećaju i tvoje kćerke. Neka i upola budem dobar otac kao ti, moja će deca biti presrećna! Hvala ti što postojiš. Srećan ti rođendan, dragi tata - napisao je Vasić na društvenoj mreži.

Samo dan nakon što je proslavio očev 70. rođendan glumac se u društvu kolega Andrije Miloševića i Milana Kalinića uputio u Sarajevo, gde ga je dočekalo ružno vreme, ali mu to nije pokvarilo boravak u glavnom gradu Bosne i Hercegovine.

- Preko Romanije do Sarajeva, i onda, naravno, Baščaršija - otkrio je Milan gde će prekratiti vreme do početka predstave.

Autor: Life Content
Foto: Milan Vasić / Instagram; Andrija Milošević / Instagram

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti