Andrija Milošević: Provod uz vino na Kopaoniku

Andrija Milošević: Provod uz vino na Kopaoniku

Autor: | 05/03/2013

0


Glumac Andrija Milošević nedavno je boravio na Kopaoniku, gde je sa kolegama Milanom Kalinićem i Milanom Vasićem igrao predstavu „Pevaj brate“ u Kongresnom centru „MK Mountain Resort". Boravak na planini sa najboljim skijalištima u našoj zemlji iskoristio je da se odmori i druži sa prijateljima.
- Ovo je treći put da gostujemo na Kopaoniku, ali interesovanje publike je uvek odlično, što mi je veoma drago. Iako se nismo dugo zadržali, imali smo slobodno vreme koje sam iskoristio za druženje sa prijateljima. Ove godine nisam skijao već sam najviše vremena provodio u „Vinariji“, gde sam uživao u rajskom napitku i odličnim kulinarskim specijalitetima. Inače, ljubitelj sam rajskog pića, naročito belih vina, pa mi to pričinjava veliko zadovoljstvo - kaže Andrija koji je dosta poslovno angažovan.
- Uskoro putujem za Frankfurt, gde ću takođe raditi, a pripremam se i za snimanje treće sezone serije „Budva na pjenu od mora“. Rad na toj seriji me uvek raduje jer imam priliku da nekoliko meseci provedem u Crnoj Gori - zaključuje Milošević.

Tekst: Life Content, Ivana Nikolić

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin