Francuska televizija snimila emisiju o Jeleni Karleuši

Francuska televizija snimila emisiju o Jeleni Karleuši

Autor: | 19/04/2011

0

Nedavno je ekipa francuske nacionalne televizije „TF1“ posetila Srbiju i snimila dokumentarnu emisiju o Jeleni Karleuši. Glavni urednik emisije "24 sata" Džejms Andre sa televizijskom ekipom proveo je ceo dan razgovarajući sa pop divom. Naša zvezda je na tečnom engleskom jeziku davala zanimljive odgovore o svom životu i karijeri, a razgovarali su i o političkim pitanjima. Džejms, koji je Jelenu predstavio gledaocima kao balkansku verziju Madone, izjavio je da u Francuskoj vlada veliko interesovanje za nju, a bila mu je intrigantna i priča o Jeleninom braku sa Duškom Tošićem, nekadasnjim igračem francuskog fudbalskog kluba „Sochaux“.
U toj emisiji predstavljena je kao umetnica koja se bori za ljudska prava i ruši predrasude. Za magazin „Hello!“ kaže da joj je bila čast da ugosti ekipu iz Francuske:
- Interesovalo ih je sve o mom životu, muzici i političkim aktivnostima. Pitali su me i o kolumni koju sam pisala, kao i o mojim progej stavovima. Poklonila sam im DVD sa koncerta i pozvala ih da opet posete Beograd.

Piše: Nadežda Jokić

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Slične Vesti