Jelena Karleuša proslavila 33. rođendan

Jelena Karleuša proslavila 33. rođendan

Autor: | 18/08/2011

0

Popularna pevačica Jelena Karleuša proslavila je sinoć 33. rođendan. Čestitke su stizale na njen fejsbuk profil, a atraktivna plavuša  se zahvalila nekoliko puta u toku dana i postavila fotografiju crvenih ruža koje je dobila najverovatnije od svog supruga fudbalera Duška Tošića.
Jelena je na svom zidu napisala:
- Zatvorite oči i pomislite na mene...osetićete moj poljubac i čućete toplo i iskreno HVALA... Hvala za divne želje, tople reči i ljubav koju mi pružate. Barem na 24 sata, ja sam najsrećnija žena na svetu.
A kako prenosi Alo, pevačica je na žurci bila nešto lošijeg raspoloženja, doduše samo u početku jer njen suprug Duško Tošić nije mogao da prisustvuje.
- Duško je ozbiljan, tako da neprofesionalnost i neodgovornost nikada ne bi sebi dozvolio. U jednom trenutku je razmišljao o tome da pita Robija da izađe na desetak minuta kako bi iznenadio Jelenu, ali se predomislio jer je trenutno koncentrisan samo na utakmicu koja sledi. Ja sam siguran da bi njemu dozvolili da izađe nakratko jer to ne može da mu škodi, ali Tošić je jednostavno takav kada je fudbal u pitanju - rekao je za „Alo!“ izvor blizak Dušku i dodao da je iz karantina spremio malo iznenađenje za Jelenu, a da pravo tek sledi.

- Rekao je da će je iznenaditi u ponoć, a da će tek kad prođe utakmica udovoljiti svim Jeleninim željama. Mislim da će odmah nakon završetka utakmice, nadamo se uspešnog, odvesti negde svoju suprugu kako bi malo sami uživali. Njegovo odsustvo sada joj nadoknađuju ćerke Atina i Nika, ali verujte da je i njemu krivo što nije uz suprugu - dodaje ovaj izvor i naglašava da je Duško svakako mislima uz pop divu.
Da joj je krivo što njen dragi nije bio prisutan na rođendanskoj proslavi, potvrdila nam je i sama slavljenica, ali je i naglasila da za njegov surovi profesionalizam ima razumevanja:
- Od Duška sam dobila ruže sa porukom: „Za ljubav mog života.“ On je nažalost bio u karantinu tako da nije prisustvovao rođendanu. Proslavićemo ga sutra, posle utakmice, kada će Zvezda, nadam se, pobediti - rekla je Jelena Karleuša za „Alo!“.
Možda karantin i nije tako strašan. Upućeni kažu da je posle utakmice bračni život mnogo slađi...

Izvanrednu domaćicu, Jelenu Karleušu sinoć su obradovele koleginice Ilda Šaulić i Indira Radić, koje su stigle među prvima, a nešto kasnije došao je i Saša Matić, kao i Dejan Milićević. Rođendanu Dive, prisustvovala je i pevačica Kaja Ostojić, Ena Popov, manekenka Bojana Stojković, MC Stojan i Vanesa. Veliku žurku svojim prisustvom podržali su i predstavnici LGBT populacije Predrag Azdejković i Boban Stojanović, ali i Boris Milićević, predsednik Gej Strejt Alijanse.

Veliki broj prijatelja Jelene Karleuše, svakako je sinoć predvodila njena mama Divna, koja je, naravno, došla među prvima i mezimici na poklon donela laptop računar. Ubrzo je stigao i Jelenin tata, Dragan. Međutim, najveću pažnju svakako je privukao Nenad Čanak, lider Socijal Demokratske Stranke, koji je sa raskošnim buketom cveća i u pratnji atraktivnih devojaka stigao tačno na vreme i izmamio osmeh Jeleni. Da ne bude zabune, zgodne pratilje su, po sopstvenom, priznanju otkrile da su Čankovo lično obezbeđenje, a oružje su im bili štapovi identični kao Nenadovi.
Korpa s crvenim ružama je obradovala Jelenu tačno u ponoć i to od njenog supruga Duška Tošića. Naime, Karleuša je prve sekunde svog rođendana opisala kao bajku i odmah to podelila sa svojim „fejsbuk“ prijateljima.
- Meni su prve sekunde rođendana počele bajkovito - napisala je Jelena ispod slike prvog rođendanskog iznenađenja.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Slične Vesti