Marija Kilibarda: Na krilima stare ljubavi

Marija Kilibarda: Na krilima stare ljubavi

Autor: | 29/05/2011

0

Atraktivna voditeljka Marija Kilibarda, koja je do pre nekoliko meseci bila jedno od zaštitnih lica Javnog servisa, odnedavno pleni svojom lepotom, osmehom i spontanošću sa Prve televizije, na kojoj sa još četiri koleginice vodi emisiju „Žene“. Bivša voditeljka „Binga“ kaže da se njena „petina“ odlično oseća i snalazi u emisiji koja nije laka za vođenje, jer mora da deli ekran sa iskusnijim voditeljkama.
- Mada je emisija koju vodim sa četiri talentovane, obrazovane, duhovite i elokventne žene jako zahtevna, trudim se da pokažem publici sve ono što se od mene traži, a sve u skladu s mojim godinama i karakterom - kaže za „Novosti“ Marija Kilibarda.
- Najmlađa sam u ekipi, sa najmanje životnog iskustva, ali se nadam da je naša publika shvatila naše različitosti, kao i to da smo upravo zbog njih i odabrane za voditeljke „Žena“. Na određene teme imaćemo različite poglede i stavove, ali smatram da će ta raznolikost u samoj osnovi emisije biti idealna za obradu svih naših sadržaja.
Tračarite li privatno, uz kafu?
- Naravno! Ne znam nijednu osobu koja to ne radi, a verujte mi da poznajem i svakodnevno se viđam sa mnogo ljudi. Kafa je izmišljena za tračarenje i razbuđivanje.
Da li ste verovali da će vaši ljubavni jadi, rastanak sa Ognjenom Kajganićem, u jednom trenutku biti glavna tema za tračanje uz kaficu i žutu štampu?
- Smatram da moj privatan život ne zavređuje toliki medijski prostor, i nije za svačije uši i oči. Zato se trudim da ga zadržim što više za sebe i osobe u njemu, a da se u javnosti prikazujem uglavnom kroz svoj posao. Nadam se da ću u budućnosti manje biti pod lupom kada je reč o takvim stvarima.
Može li biti prijateljstva posle ljubavi?
- Ne verujem u to. Kada staviš tačku na ljubav, onda je to kraj za bilo kakav odnos.
Šta je važnije: način na koji počinješ ili završavaš ljubav?
- Početak je značajniji, jer tada se postavljaju i grade temelji za kasnije. Na startu sve pršti od strasti i uzbuđenja. Početak ljubavi je divan i baš zato što ga upravo doživljavam, hajde da ne pominjemo završetke.
Kako teče ljubav sa novim dečkom Filipom?
- Sve je na svom mestu. Uživamo u ljubavi, daleko od očiju javnosti.
Koje je idealno godišnje doba za udaju?
- Valjda je važnije pitanje idealnog mladoženje od meseca u kojem treba da izgovorimo to sudbonosno „da“. Ako se već „onaj pravi“ i ja odlučimo na taj korak, onda bih volela da tog dana bude toplo i sunčano. Ali, pretpostavljam da kiša i oblaci nemaju posebnog uticaja na dvoje koji se baš u tom trenutku zaklinju na večnu ljubav. Važnije je ko je uz mene i ko sa mnom iskreno deli taj čin.
Kako biste voleli da vas muškarac iz vaših snova zaprosi: u helikopteru iznad Menhetna, na Ajfelovoj kuli, na romantičnoj plaži uz zalazak Sunca, na belom konju...?
- Jaoj, nikada nisam, čak ni kao klinka, zamišljala svoju prosidbu i venčanje. Kada se bude dogodilo - znaću da je sa onim pravim i tada mi formalnosti neće biti važne. Najbitnija je iskonska ljubav i iz nje ne može da proistekne nešto neoriginalno, neiskreno i nešto što se ne pamti.
Kakvi su vam planovi za leto?
- Nikada unapred nisam isplanirala leto kao predstojeće. Konačno će mi se ispuniti dugogodišnji san i posetiću Bejrut, a onda sa sestrama odlazim na „penzionerski“ odmor na jedno grčko ostrvo.

Izvor: Novosti.rs

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti