Marija Kilibarda: Putovanje na Floridu

Marija Kilibarda: Putovanje na Floridu

Autor: | 05/05/2011

0

Novo pojačanje televizije „Prva“ Marija Kilibarda nedavno se vratila iz Majamija. Nekadašnja voditeljka „TV Binga“ nije planirala da ode na ovaj put, već je odluku donela za samo jedan dan. U Majamiju je boravila nedelju dana kod svoje prijateljice Natalije koja nekoliko godina živi na Floridi. Iako joj ovo nije bila prva poseta atraktivnoj lokaciji, poznatoj po odličnim zabavama na plažama, u Beograd se vratila puna utisaka.
- Ovo je bio neplanirani put, ali izgleda da su takve akcije i najslađe. Na poslu su mi rekli da ću deset dana biti slobodna i tada sam samo pozvala drugaricu i rekla joj da dolazim. Čim sam kročila na plažu, zaboravila sam na naporni put koji je trajao osamnaest sati. Inače, moja drugarica Natalija je i moja bivša koleginica, radile smo zajedno na „Trećem kanalu“. Nekoliko puta sam je posetila, ima divnu porodicu i preslatku decu. Ona svaki moj boravak na Floridi učini nezaboravnim. Obožavam Majami, prvi put kada sam ga posetila otišla sam na dve nedelje, a ostala sam mesec dana - priča Marija po povratku u Srbiju.
Kaže da je pravi zaljubljenik u ovaj grad i da joj svaki put kada odluči da ga poseti to pričinjava novo zadovoljstvo. Prilično dobro zna sve atraktivne lokacije, do sada je obišla sve što treba videti, pa je ovoga puta njen boravak bio podređen opuštanju na plaži i dobrom provodu.
- Majami je mesto koje je potpuno u latinostilu. Na svakom koraku možete sresti dobro raspoložene Kolumbijce, Brazilce i Čileance koji atmosferu na ulicama Saut biča uvek čine veselom. Tamo se stalno prave žurke. S druge strane grada nema preteranih atrakcija osim dizajn distrikta gde smo odlazili isključivo zbog restorana ili da ispratimo utakmicu Košarkaškog kluba „Majami hitsa“ u „Amerikan erlajns areni“. Moj boravak bio je obeležen ranim ustajanjem, odlascima na plažu, popodnevnim šopingom i večernjim šetnjama po marinama, i sjajnoj pasti na Espanjola veju - kaže Marija.
Voditeljka, koja je zaljubljenik u putovanja, i pored toga što će uskoro početi da se emituje njena nova emisija, već uveliko planira koju će sledeću destinaciju posetiti.
- Nekim ženama fetiš su skupe tašne, neke ulažu veliku količinu novca u cipelarnik, a meni te tipične stvari ne predstavljaju toliko zadovoljstvo kao putovanja. Svaki slobodan trenutak koristim da negde odem, da upoznam novu sredinu, različite kulture i zanimljive ljude. Najviše volim neplanirana putovanja, kao što je bilo ovo, ali ipak već znam da je maj rezervisan za provod sa drugaricama u Parizu, a onda, zbog otvaranja nove sezone, sa brojnim društvom idem na produženi vikend na Ibicu, što jedva čekam.
Otkako je otišla sa Nacionalne televizije i potpisala ugovor sa „Prvom“ Marija je posvećena svojoj novoj emisiji. Sadašnji posao zahteva i veće angažovanje nego ranije, što je uticalo na njen privatni život. Više nije imala vremena da često odlazi kod dečka Ognjena Kajganića u Atinu i početkom marta njihova trogodišnja veza je raskinuta.
- Ne bih ništa govorila o svom emotivnom životu. Poslednja dva, tri meseca mi se mnogo toga događalo i mislim da se sve postavlja na svoje mesto - kaže na kraju Marija.

Sandra A. Rilak

 

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin